cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lovski nagon oz. kdaj pes goni?

clock-img

16.05.2006, 14:48

clock-img

Anonimen

Ker na mojpes.net-u (pre)ocitno velja hieararhija, komu se odgovarja in komu in in stejejo le objave, kjer se hvali pse dolocene psarne itd., bom vprasala se tukajuser posted image  

Kdaj naj bi (beagli) zaceli gonit?

Lp, Ribica

clock-img

18.05.2006, 15:49

clock-img

mali pingo

pencil-img

45

Ojla Ribica!
Tudi jaz opažam, da na omenjenem forumu nismo vsi deležni enakega odziva, kar je žalostno. S fantom imava tudi beagla in sem imela na začetku tudi nekaj vprašanj, ker pa odgovorov ni bilo ali pa nekaj v stilu "to bi ti pa ja vzreditelj lahko povedal" sem se hitro nehala oglašati in forum samo še spremljam. Tipičen primer je bila pobuda za srečanje ljubiteljev beaglov, na katerega se (vsaj zdi se mi tako) ni odzval nihče, ki ima psa iz določene psarne, pa gotovo bi se našel še kakšen primer. Sem hotela nekaj podobnega napisati že na forumu MP pa se mi nekako ni dalo ukvarjati z morebitnimi odzivi.
Žal pa ti na vprašanje res ne znam odgovorit, bom pa malo povprašala naokoli in če kaj zvem, se spet oglasim. Moj je do sedaj dvakrat preganjal (gonil?) zajce to pa je tudi vse kar jaz o tem vem, nekako se s tem nisem kaj preveč ukvarjala, morda bi se morala vendar pa ga nimam za lovske namene in dokler ga ne naučim kolikor toliko dobro odpoklica se malo izogibam gozdu.
Sem se kar preveč razpisala (pa nič pretirano pametnega) zato se bom sedaj poslovila. Veliko užitkov z Luno (upam, da sem si prav zapomnila).
Čau,
Pingo

clock-img

18.05.2006, 17:49

clock-img

Anonimen

Hvala pingo! Ja, glede srecanja je res velika zalost, ker sem jaz takoj za!

Lahko pa se tu na RR zmenimo za srecanje vseh kuzkov (najbolje po mestih?).

Luna mi zaenkrat se ni usla za dlje kot 5 minut in enkrat v snegu (tisti snezni metezi, ki so bili konec februarja), ampak takrat se je zgubila. Pa ker jo sem in tja navajam na odpoklic, me je malo strah. Sploh glede na izkusnje Bora&Brina, ki sta gonila 7(!) ur.

Lp, Ribica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem