cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lonček z imenom

clock-img

16.10.2004, 20:17

clock-img

Abby

pencil-img

617

Moja hčerka je imela krasen keramičen lonček s svojim imenom, dokler ga ni danes zjutraj moj nerodni soprog razbil. :(( :(( :(( :(( :((
Kupila sem ga pred par leti na stojnici v Europarku MB. Na računu je sicer bilo ime in naslov trgovine, kjer jih sicer prodajajo (stojnica je bila namreč samo priložnostna), pa sem seveda pozabila. Spomnim se samo tega, da se je ime ulice začelo na F.

Ali kdo pozna to trgovino oz. ve, kje se jo da najti?
Za vsak namig bom zelo hvaležna.
:rozica: :rozica: :rozica:

clock-img

16.10.2004, 20:21

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Po moje bo ta stojnica spet kmalu postavljena-ljudje bodo kmalu začeli kupovati božična darila.:)

clock-img

16.10.2004, 21:03

clock-img

Anonimen

To je bilo tudi v CP decembra...drugače pa te lončke prodajajo na Ljubljanski tržnici čez celo leto:)

clock-img

16.10.2004, 21:17

clock-img

Abby

pencil-img

617

Hvala.
:) :) :)

clock-img

17.10.2004, 00:04

clock-img

katjutav

pencil-img

26

Lončke z imenom izdelujejo v Tovarni keramike KILI V Libojah pri Žalcu. Tam je tudi tovarniška prodajalna. In prav te lončke prodajajo tudi na ljubljanski tržnici.
LP

clock-img

17.10.2004, 12:12

clock-img

Anja

pencil-img

447

Ulica z računa: Frankolovska ;)
številke pa žal ne vem

Lastnik: Cehner keramika

clock-img

17.10.2004, 14:27

clock-img

india

pencil-img

5342

Po vsej verjetnosti bo taka stojnica kmalu v Evroparku in tudi pri Kođaku, nasproti Comtrona, tam je ponavadi g. Cehner osebno.;):):)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem