cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Locoidon krema na lasišče

clock-img

28.06.2010, 19:31

clock-img

biga

pencil-img

838

Moja 3,5 mesečna hči se že nekaj časa praska po zatilju, zadnjem delu glavice, pod laski ima suh in rdeč flek, lahko da je od vročine, ima pa diagnozo atopični dermatitis, zato sem na dieti brez mleka in jajc, ker dojim. Najprej se je čohala le na tem mestu, sem jo mazala s Fenistil gelom, pa ni pomagalo. Danes pa jo očitno srbi cela glava, ker se skoz praska in videti je rdeče flekce. Dobili sva tole mazilo, pa me zanima, kako ga uporabiti. Enkrat dnevno namažem kar celo glavo ali kako? Potem nič ne sperem lask? Ali pomagajo kapljice Fenistil proti srbenju? Koliko naj ji jih dam?

clock-img

28.06.2010, 19:41

clock-img

lilip

pencil-img

281

Meni je rekel pediater, ko sem rekla, da sem kupla Fenistil, da je škoda denarja za to. Dal nam je locoidon, po dveh nanosih je bilo boljše. Je pa imela izpuščaje po zatilju. Na tanko namaži, pa vsaj par ur ne umij laskov. Saj tako verjetno ne umivate glave vsak večer, ne? Če ima že dolge laske bo malo težje... Upam, da vam bo pomagalo.

clock-img

28.06.2010, 20:34

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

Nam so priporočali, da mažemo popoldne oziroma zvečer ko se več ne grem na sonce. Pa ne mazati preveč in prepogosto. Naredi eno kuro in potem prekini.

Jaz ti priporočam potem mazanje z Bepanthen mazilom - edina krema, ki jo uporabljamo danes. Je pa tudi bilo dobro olivno olje v belobazi - zmešajo v lekarni na recept od pediatra.

Za nego uporabljamo Eucerin oljni gel za tuširanje in šampon za tuširanje. Smo pa imeli zelo slabo kožo. Priporočam uporabo šamponov enkrat na teden.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem