cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ljubljanska porodnišnica

clock-img

06.10.2004, 17:41

clock-img

Anonimen

27.9.2004 sem rodila svojega tretjega otroka. Vse tri sem rodila v Lj. porodnišnici. Prvi dve izkušnji sta bili izrazito negativni, kar se tiče osebja, tako v porodnem bloku, kot kasneje na oddelkih.
Tokrat sem šla rodit z zelo slabim občutkom, ker sem se bala na kakšne ljudi bom tokrat naletela.
Proti vsem pričakovanjem sem izredno prijetno presenečena! V porodni sobi je mojstrsko vodila porod simpatična babica LILA, ki sem ji iz srca hvaležna za nepozabno porodno izkušnjo! Porod pod njenim vodstvom je potekal tako, kot sem si lahko le v sanjah želela. Ženska je perfektna in ve kaj dela, pa še humorja ji ne zmanjka, tako da smo se še med "potiskanjem" od srca nasmejali-malo skozi solze, zaradi bolečin, ampak smo se!
Potem so naju odpeljali na oddelek D. Vsa čast tamkajšnjim sestram! Spet popolno presenečenje! Prijazne, ustrežljive, skrbne, simpatične! Res super!
Torej vse pohvale osebju!
Hvala za nepozaben porod in skrb zame in za mojega srčka!
Nojči:sloncek:

clock-img

06.10.2004, 18:15

clock-img

ninca

pencil-img

995

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

06.10.2004, 18:31

clock-img

romy23

pencil-img

145

Jst sm imela podobno izkušnjo. Sicer sem prvič rodila samo sem bila zelo zadovoljna z babico in kasneje z osebjem na oddelku. Res vse pohvale.

lp romana

clock-img

08.10.2004, 06:09

clock-img

Marči

pencil-img

43

Jaz lahko rečem za LJ porodnišnico in osebje, da so super, prijazni in ok.:bravo:

clock-img

08.10.2004, 10:14

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Se pridrožujem mnenju Romy 23 in Marci :bravo:.

clock-img

08.10.2004, 13:49

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Tudi sama sem bila z ljubljansko porodnišnico zelo zadovoljna, bila pa sem prav tako na D oddelku

clock-img

09.10.2004, 20:30

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Tud jaz sem imela to babico Lilo, in bila je krasna, res krasna:bravo: Pa tud izkušnje z oddelkom C, so ble super, nobene prenaveličane sestre, ko sem se tak bala, ko so ful šimfal Lporodnišnico, a moja izkušnja je ful pozitivna in še bom šla tja, sam če bo kaj ratal:)-

clock-img

11.10.2004, 15:33

clock-img

Ivi33

pencil-img

193

Tudi sama sem prejšnji mesec rodila v LJ porodnišnici.

:bravo::bravo::bravo: Vsa čast celotnemu osebju - od sprejemne, babice v porodni, do prijaznega osebja na C oddelku. Resnično delajo s srcem in ne zgolj za to, da "odbijejo 8 ur".

Hvala, hvala vsem za resnično pozitivno iskušnjo :rozica:.

Svetka in :duda:

clock-img

20.10.2004, 21:44

clock-img

kimi

pencil-img

3836

:bravo::bravo::bravo:

clock-img

26.10.2004, 21:22

clock-img

neja23

pencil-img

73

Jaz pa imam dve deljeni mnenji.Rodila sem lansko leto med božičnimi prazniki.V porodni sobi sem imela katastrofalnega porodničarja :grrr:in sijajno študentko ki mi je neznansko pomagala.Porod je stekel normalno.Zataknilo se je pri posteljici.Ni se porodila cela,poleg tega pa se mi maternica ni krčila.Izgubila sem pribljižno liter krvi.Očistili so me a zelo slabo saj je moja ginekologinja po 6 tednih ugotovila da imam v maternici še delček posteljice ,spet nazaj na čiščenje.Čeprav sem dojila moja pikica ni smela z menoj,doma sta jo z flaško mučila oči in zlata taščica.Dojenje se je kmalu končalo.No sedaj pa še ena velika pohvala za C oddelek.Sestre so bile strašansko prijazne.Zelo so pomagale pri dojenju in negi moje pikce. Na božični večer je mojo pikico previla sestra z Božičkovo kapo,res je bilo simpatično.Za oddelek študentko res same pohvale:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem