cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ljubljana ali Kranj???

clock-img

25.07.2014, 12:46

clock-img

zlatolasek

pencil-img

154

Živjo,

zanima me, če ima katera kakšne letošnje izkušnje s porodnišnico v Kranju? V Ljubljani sem enkrat že rodila ,tako da eno sliko o tem kako je tam imam, sedaj pa smo preseljeni in nam je Kranj bliže. Tudi G imam v Kranju. A kar sem prebrala za nazaj niso ravno pohvale čez Kranj. user posted image

Najbolj me zanima kako je v porodnem bloku (kakšne so babice, zdravniki in sestre v smislu strokovnosti, komfort je sekundarnega pomena)....

Imam sicer še nekaj časa, ampak vseeno že malo razmišljam.....če bo šla nosečnost po planih, bi rada imela primerjavo obeh porodnišnic. Če pa slušajno ne bo vse bp, pa seveda pride v poštev samo Lj.

Vseh izkušenj bi bila zelo vesela, hvala in lp

clock-img

25.07.2014, 13:23

clock-img

tashq

pencil-img

739

sem 2x rodila v Kranju,leta 2010 in januarja letos.
jaz nimam nobenih pripomb glede strokovnosti v porodnem bloku...je pa res,da sem imela nezakomplicirana poroda(razen EA,ki so jo pa tudi super zrihtali).

clock-img

25.07.2014, 13:41

clock-img

rakica82

pencil-img

786

jaz sen rodila v Kranju dvakrat v zadnjih treh letih, nimam nobene pripombe, v porodnem bloku je vse potekalo super, ni čakanja na prosto porodno sobo, nisem bial šivana, čeprav sta imele obe kar velike glavice,...

ti si najlepša pesem življenja mojega...

clock-img

25.07.2014, 13:48

clock-img

zlatolasek

pencil-img

154

Hvala za (hitre) odgovore user posted image

Koliko časa pa se sedaj ostane v P po porodu (vaginalnem), vem da je bilo leta 2010 v LJ 3 dni, dan rojstva je ničti dan.?

clock-img

25.07.2014, 14:02

clock-img

rakica82

pencil-img

786

Jaz sem šla prvič domov v nedeljo, rodila sem v petek ob 13.30, drugič sem ostala dan dlje,sem prosila, ker je maal kar nekaj na teži zgubila, plus tega ji niso mogli zmerit sluha in sem vedela, da se bom zaradi tega mogla pripeljat naza jv porodnišnico čez par dni.

clock-img

25.07.2014, 14:07

clock-img

Shana86

pencil-img

878

Živjo! Sem tudi letos rodila v Kranju. Same pohvale glede osebja. Sem zamenjala dve babici, ker je bila izmena, obe super, oba zdravnika tudi, nisem bila šivana. Brez pripomb. Tudi potem na oddelku je bilo uredu - tudi če je mala sredi noči pokakala vse oblekice, sem dobila nove. Rodila sem v petek popoldne, domov sem šla v ponedeljek. Če bi rodila dopoldne, bi šla domov že v nedeljo (tak sistem imajo pomoje. Mora pa otročka 2x videt pediater, morata se uredu dojit pa mamica naj bi šla okej na wc). Srečno user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

clock-img

25.07.2014, 16:14

clock-img

tashq

pencil-img

739

jaz sem obakrat rodila malo čez polnoč,pa sem šla v prvo domov po 3 dneh in pol(petek-ponedeljek), v drugo pa na mojo željo po 2,5 dneh(četrtek-sobota).če bi pa malo kasneje v drugo rodila(bolj proti jutru),bi pa mogla ostati še en dan,ne glede na to,da sva bili obe ok.v vsakem primeru moraš biti pa ti in otrok dobro(dojenje,lulanje,napredovanje na teži,šivi,krvavenje...).

clock-img

28.07.2014, 13:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.09.2014, 11:36

clock-img

moyca

pencil-img

240

Še kakšna sveža izkušnja iz Kranja? prvič sem rodila v Lj, zdaj bom šla v Kr, tako da bo vsaka info dobrodošla:)

clock-img

15.09.2014, 11:40

clock-img

rakica82

pencil-img

786

Moyca kar brez strahu, jaz bom čez dobrih 5 mesecev tretjičuser posted image v porodnišnici in tudi tokrat brez dileme grem v Kranj

clock-img

15.09.2014, 12:57

clock-img

moyca

pencil-img

240

user posted image super! v dilemi sem bila,ker sem enako oddaljena od Kr in Lj porodnišnice.

clock-img

16.09.2014, 10:47

clock-img

rakica82

pencil-img

786

Tudi jaz imam približno enako ali do Lj ali do Kranja, moaj ginekologinja mi je že prvič priporočila Kranj, pa jo mam v Ljubljani. In mi ni bilo žaluser posted image

clock-img

30.09.2014, 13:55

clock-img

moyca

pencil-img

240

V Kranju po novem lahko dobiš EA oz Ultivo brez doplačilauser posted image user posted image

clock-img

08.12.2014, 13:57

clock-img

marelcaspelca

pencil-img

174

moyca, iz kje pa si? Jaz imam tudi časovno enako v Lj kot KR, čepraj je kranj malo bolj oddaljen. Jaz sem rodila v Kranju, zamenjala 3 izmene, no, od glavne babice samo dve, ker je ostala dobre pol ure čez šiht, sem jo prosila, da ostane z mano, da rodim :)

Vse pohvale, jaz sem tudi 4 dni ostala v P, ker sem tako prosila. Po mojem te v Lj kar hitro dam spakirajo :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem