cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lisnato testo

clock-img

09.11.2005, 12:49

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Punce rabim kako idejo kaj lahko naredim iz lisnatega testa da bo mmmmm. Rada bi nardila nekaj s tem testom v obliki srčka sam nevem kaj naj dam gor da bo finooo. No a ma kaka idejo, kaj naj oblozim na ta srcek lahko je slatko ali slano...? HELP!

clock-img

09.11.2005, 12:56

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Nimam pojma,mogoče kakšen rogljičev ali kokosov nadev in čez še eno plast testa! Mene bolj zanima kako se naredi listnato testo...ali imaš kupljenega? Aja, pa z mandlji lahko posuješ in v maso lahko daš šilce amaretta!

Lep pozdrav! K

clock-img

09.11.2005, 13:19

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Najboljš je če kupiš lisnato testo pa je. Men je všeč ker je tako hrustljav ko se speče - ampak tisto testo ki ga moraš sam razvaljat.

clock-img

09.11.2005, 23:58

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Testo narežeš na male koščke (kvadratke,.. lahko tudi srčke) in potreseš s: sirom, soljo, sezamom, slanino..... Spečeš.

clock-img

10.11.2005, 20:48

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Lahko so rogljički, žepki z marmelado polnjeno ali kar z orehovo maso za potico. Tudi nutella je rešitev.
Lahko ga uporabiš za kremne rezine (kremšnite).
Drobno sladko ali slano pecivo. Zadostuje posipano z sirom in morda šunko na trakove narezano. Morda ke različne začimbe.
Če bi želela srčke , jim dvigneš robove in pečene napolniš z maso iz skute in različnih začimb, ki so ti blizu.Morda pa samo obložiš z jagodami in sladko smetano.
V listnato testo jaz zavijem tudi hrenovko ali pa ribji file in nato spečem.

Veliko idej, vse pa je stvar okusa.

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem