cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lisaste ploščice

clock-img

02.10.2011, 12:45

clock-img

shakira

pencil-img

163

V dnevni in kuhinji imamo po tleh ploščice, sijaj. Ne vem več s čim naj jih pomivam, vedno so vse šekaste.V kopalnici imamo mat pa je ok.
Kaj predlagate?

clock-img

02.10.2011, 13:32

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Hm... Sijajne ploščice so user posted image (tako kot steklo). Jaz priporočam, da vsakič, ko obrišeš z mokro, za tem obrišeš še s suho- poliraš, glancaš, ker drugač po moje ne bodo svetleče. Sem vprašala mojega (keramičar) in ne ve za nobeno čistilo, ki ne bi puščalo lis, flekov za sabo. 

clock-img

02.10.2011, 14:49

clock-img

shakira

pencil-img

163

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Hm... Sijajne ploščice so user posted image (tako kot steklo). Jaz priporočam, da vsakič, ko obrišeš z mokro, za tem obrišeš še s suho- poliraš, glancaš, ker drugač po moje ne bodo svetleče. Sem vprašala mojega (keramičar) in ne ve za nobeno čistilo, ki ne bi puščalo lis, flekov za sabo. 

ojoj.user posted image . no sej se mi je zdelo, da ni nič takega samo sem vseeno vprašala.
Da bi pa vsakič še s suho šla čez se mi pa ne dauser posted image .

clock-img

02.10.2011, 16:27

clock-img

ona

pencil-img

3685

Kaj pa z kisom-unim prozornim alkoholnim si provala?
baje,da lepo ščisti ploščice

clock-img

02.10.2011, 18:48

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

IZVIRNO SPOROČILO: shakira

IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Vrjamem ja, meni se tud ne bi dalo. Je kar nadloga to user posted image

ojoj.user posted image . no sej se mi je zdelo, da ni nič takega samo sem vseeno vprašala.
Da bi pa vsakič še s suho šla čez se mi pa ne dauser posted image .

clock-img

02.10.2011, 19:33

clock-img

shakira

pencil-img

163

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Kaj pa z kisom-unim prozornim alkoholnim si provala?
baje,da lepo ščisti ploščice

Sm probala ja, pa so še bolj šekaste

clock-img

02.10.2011, 22:17

clock-img

maronine

pencil-img

64

mi imamo v kopalnici in na stranišču sijaj ploščice pa nimamo flekov nobenih.pomivam pa z ajaxom(tavijoličen),ki ga zlijem malo,mogoče za en pokrovček,ne merim ravno,v eno veliko vedro in ne pusti nobenih flekov,tut na stenah ga uporabim na ploščicah,pa nikol ne brišem do suhega.mam pa vunder krpice,one iz kika,poceni,take pisane.

clock-img

03.10.2011, 07:21

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Mi tudi imamo v kopalnici sijaj ploščice pa tud nimam kakih flekov,jih pa tudi kar z ajaxom očistim pa nič s suho.Po moje je odvisno od ploščic niso vse sijajne za v en koš.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem