cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Liposukcija

clock-img

15.02.2007, 22:32

clock-img

ona

pencil-img

3685

mene pa prav zanima,če je bila katera od vas že mogoče na liposukciji ali pa namerava opravit ta poseg?je toliko napisanega,da me prav malo mika,da mi malček posesajo celulit,ki me prav moti.Res,da ga ni veliko in bi se mi splačalo!
torej vaša mnenja in ne mi govorit o kakšni telovadbi,ker telovadim že leta,pa je stanje isto,sta pa dva poroda tudi poslabšala stanjeuser posted image

clock-img

16.02.2007, 09:09

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz se ne bi odločla za to,če boš pa kdaj šla,pa moreš pazit,ker se baje žensko kr hitro nazaj zredijo in pol kot da nisi šla.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

16.02.2007, 10:43

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Pred leti sem brala članek o lipostrukturi. V bistvu se razlikuje v tem, da bi maščobo izsesavajo z injekcijami, in ne pušča brazgotin, pa še dosti manj nevarno je kot liposukcija, kjer ti lahko nastane strdek. In v bistvu lahko greš takoj po posegu domov.
Liposktrukturo je opravljal nek kirurg v Avstriji. Več ne vem.
Jaz bi šla na lipostrukturo, liposukcijo ne! 

clock-img

16.02.2007, 13:55

clock-img

ona

pencil-img

3685

A mogoče katera pozna kakšno,ki si je to delala in kakšne so izkušnje?
Kdo razen Dr.Fabjana še to dela v SLO,če katera ve kaj več user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem