cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Likovna vzgoja

clock-img

16.03.2006, 18:56

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Tole se nanaša predvsem na učiteljice in vzgojiteljice.

A mi lahko poveste kako literaturo, kjer so nazorno predstavljene vse tehnike, ki se jih uporablja v OŠ na razredni stopnji.
Pa še kako knjigo, kjer so notri tudi ideje za motive.

Prosim za pomoč, saj sem na likovnem področju MRZLA.

LP, Dulcinea

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

16.03.2006, 20:16

clock-img

Anonimen

Od Tonke Tacol je kar nekaj učbenikov, ki so uporabni.

Drugo mi nič trenutno ne pade v glavo user posted image

clock-img

16.03.2006, 21:17

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Tacolka mi gre pa še iz faksa na živce. SIcer pa mam dva njena učbenika pa mi nista všeč. Jst bi prov knjigo v kateri so vse tehnike opisane.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

29.06.2006, 08:25

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Za vse, ki nimate več idej kako z likovno vzgojo. Danes mi je knjižničarka dala knjigo, ki jo je naročila posebej zame. J. Pibernik: Drugačnosti, Priročnik za učitelje likovnega pouka v OŠ. Meni se (vsaj ko sem jo malo prelistala) zdi odlična. V njej je res vse. Id tehnik, do motivov,postopkov... Aja izšla pa je 2006 priMohorjevi družbi.

LP, D

clock-img

29.06.2006, 18:33

clock-img

Anonimen

Za teoretični del - ampak res teoretični in je res fajn...

Glej avtorja MILAN BUTINA knjige so izšle pri založbi DIDAKTA

clock-img

30.06.2006, 09:11

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

a lahko malo bolj natančno poveš naslov literature. Ker sem iskala na strani od zaloižbe didakta pa mi ne najde

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem