cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Likalniki

clock-img

05.10.2011, 14:07

clock-img

j.urska

pencil-img

36

Pozdravljene.

Sem malo prebirala izkušnje okol likalnikov, pa so same stare objave. Kupujem likalnik, pa ne vem, katerega naj vzamem. Uspela sem ugotovit, da je pomemben izpust pare. Zdaj pa me še zanima, kakšno vlogo imajo pri vsem skupaj W? Verjetno je tudi pomembno, da so nad 2000W?

Kakšne izkušnje mate? Katera znamka? Katera vrsta (zdaj če ga mislim pospravljat, potem verjetno ni primerno, da kupim s kotličkom)?

Prosim, da podelite izkušnje z mano, se bom lažje odločila.

Hvala LP

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 5.10.2011 14:59:38 >

clock-img

05.10.2011, 16:57

clock-img

enea

pencil-img

2440

jaz ga imam s kotličkom, znamke avena,.. ko se ohladi ga dam v omaro,...user posted image
sedaj pa, če hočeš s kotličkom,glej da lahko vodo tudi vmes dolivaš, jaz moram čakat da se ohladi,..user posted image . ja W je tudi pomemben, močnejši je boljši je,.. odvisno koliko boš likalnik rabila, jaz ga rabim enkrat na teden, 20 min,... samo sva ga z mojim dobila za selitev, in mi je vredu tudi tak kakršen je,...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem