cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Likalnik Tefal

clock-img

29.04.2011, 18:10

clock-img

elenica9

pencil-img

31

Pozdravljeni!

Kupila sem likalnik tefal express in ko likam občasno nekaj brni. Pa me zanima če je to normalno pri teh likalnikih ali je kaj narobe.

clock-img

29.04.2011, 19:27

clock-img

elenica9

pencil-img

31

kaj nobena nima kateregakoli likalnika tefal. ne vem če je normalno, da občasno nekaj brni, je to kak varnostni sistem ali kaj?

clock-img

29.04.2011, 20:05

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

ne sme brnet. nesi nazaj. ga imam a nič ne brni.

clock-img

29.04.2011, 22:33

clock-img

elenica9

pencil-img

31

kaj pa ko se vklopi električna črpalka? v navodilih piše da se lahko sliši šum, samo pri meni ni šum, ampak zabrni.

clock-img

30.04.2011, 09:07

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Imam tefal likalnik sicer drug model pa nič ne brni in ne šumi,tako da je res bolje da neseš nazaj pa sprobaj še drugega če bo delal isto.

clock-img

02.05.2011, 20:25

clock-img

zvezdica_1

pencil-img

376

imam tefal, ampak nič ne brni. jaz bi ga nesla nazaj...

clock-img

03.05.2011, 14:23

clock-img

artista7

pencil-img

816

moj je sicer star nekaj let brni pa res nikoli... nesla bi ga nazaj in vprašala od česa to...

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

04.05.2011, 14:35

clock-img

elenica9

pencil-img

31

Hvala vsem za odgovore.
Sem vprašala na servisu, pa so mi rekli, da to dela črpalka ko črpa vodo v likalnik, imam likalnik s kotličkom. Pa sem vprašala če se to tak sliši, da prav brni, pa so rekli da ja, da to ni nič narobe. Zdaj pa res ne vem. Ker likalnik je pa drugače super. To mi vsake toliko časa brni pri kotličku.

clock-img

09.05.2011, 11:00

clock-img

simin

pencil-img

166

sicer si odgovor serviserja že dobila, pa vseeno...
imam Tefalov likalnik, ne vem modela, star je pol leta in isto malo zabrni, ko načrpa vodo iz kotlička v likalnik.
po moje je to normalno, jaz se nisem niti obremenjevala zakaj tako, saj nekako pa voda mora priti do likanika in najbolj logična stvar mi je bila, da jo črpalka "požene" skozi sistem.
sem pa zelo zadovoljna z likalnikom, noter nalijem navadno vodo, do zdaj še nisem rabila očistiti palčke z vodnim kamnom, samo likam, likam....user posted image

clock-img

14.06.2011, 21:21

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

jaz sem pa razočarana nad tefalovim likalnikomuser posted image , ker mi določene cunje kr stopi ... ne vem kako naj razložim... če likam bombažne plenice z vzorčki, mi kr mečka blago, pa barva ostane na likalnikuuser posted image
prej s 15 let starim nisem imela teh problemov

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

01.08.2011, 23:07

clock-img

Poly83

pencil-img

7

Jaz imam tudi Tefalov likalnik in sem super zadovoljna. user posted image

@Orhideja75: Mislim, da imaš nastavljeno previsoko temperaturo, če ti cunje stopi in skupaj zmečka. Zmanjšaj in boš videla ...

clock-img

02.08.2011, 09:17

clock-img

LERO

pencil-img

828

Jaz sem imela takšen likalnik. Stal je 75000 SIT. Od začetka se je res slišal šum črpanja vode, potem pa je bilo to kar glasno. Nisem se obremenjevala.
Ko sta minili dve leti garancije, se je pokvaril termostat. Likalnik se je kar sam ugašal, prihajalo je do stika in nam je izklapljalo el. To smo dali popraviti  - 40 €. Kmalu se je zgodilo podobno. Ker je bil previsok strošek, ga nisem dala popraviti. Vzela pa ga je svakinja in krila stroške 100 €. Zdaj dela kot urica.
Hecno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem