cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lišaji

clock-img

10.08.2005, 22:19

clock-img

Anonimen

Pomagajte mi, prosim!

Nejcu dajem gosto hrano nekje 20 dni. Poskusila sva že veliko stvari. Ker ima atopični dermatitis, pazim, da mu ne dajem hrane, ki nam jo je prepovedala zdravnica (breskve, marelice, beljak, kivi, ananas, ....). Sem mu pa dala pred dvema dnevoma Fruchtzwerge z okusom marelice. Naslednji dan je postal po ličkih flekast, kot neki lišaji. Danes so čez dan postali zelo rdeči in na enem se koža kar lušči.

Ali mislite, da bi to lahko bilo od tega? Ker to je bila edina nova hrana, ki jo je poskusil, ostalo je že večkrat jedel.

Ali bi lahko bilo krivo kravje mleko, iz katerega je narejen jogurt ali je kriva marelica. Prejšnji teden sem mu en dan zamešala dve žlici sadnega jogurta malina v kašico, pa ni bilo nobene reakcije.

Povejte mi, ali poznate kaj takšnega? V kolikih dneh to izgine, če je od hrane?

clock-img

10.08.2005, 22:42

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Fructzwerge pediatri odsvetujejo. Je vse sorte umetnega noter. Večina otrok na take stvari sicer ni občutljiva, ampak tvoj ima dermatitis - jaz bi mu jih ne bi dajala. Če od jogurta ni bilo reakcije, verjetno ni zaradi kravjega mleka.

clock-img

11.08.2005, 09:39

clock-img

darča

pencil-img

35

Blacky, večina industrijsko predelane hrane se odsvetuje alergikom. Marelice pašejo h alergenemu sadju. Prav tako čim dlje počakajta s kravjim mlekom, jogurti, skutkami... V gl. mu sama pripravljaj hrano.
Dermatitis izgine v dveh treh dneh, po zavžitju al. hrane.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem