writing-img

Letna spalna vreča

clock-img

29.04.2013, 08:45

clock-img

sover

pencil-img

515

Pozdravljeni,

kje bi lahko ugodno dobila letno spalno vrečo z minimalno polnila ali celo brez? Potrebujem za velikost 100-110 cm.
Povsod dobim samo zimske oz. debelo polnjene, ki so našemu zdaj že prevroče.

Hvala vnaprej.

clock-img

29.04.2013, 12:17

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Mi smo jih kupili tule. So pa to samo platnene spalne vreče (te poletne) in če pokličeš, ti povedo, kaj imajo na zalogi oz. ti jo pač naredijo, če je nimajo.

clock-img

29.04.2013, 15:08

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Meni jo je naredila sestrična, in sicer iz navadne rjuhe (ne jogi), ki jih je mami še imela. Za poleti je super. Če imaš kje za dobit navadno rjuho, te po moje pride ceneje, če jo daš sešiti šivilji kot pa da jo kupuješ. Ali pa če znaš sama šivat. user posted image Drugače pa vreč, tankih kot rjuha, jaz nisem nikjer našla.

clock-img

29.04.2013, 21:28

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

Podjetje Unimark izdeluje spalne vreče po naročilu vseh velikosti (tudi za večje otroke), s polnilom ali brez, z rokavi (tudi snemljivimi) ali brez. Niso pa ravno poceni. Pred enim letom sem dala 40€ za eno.

clock-img

30.04.2013, 13:19

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Jaz sem že pred leti kupila v H&M za cca. 15 eur. Zdaj jo ima že tamali, pa je še zmerom kot nova.

clock-img

03.05.2013, 13:44

clock-img

izl555

pencil-img

2

Včeraj sem jo kupila v Baby Centru. So imeli pa samo eno tanko, in sicer velikosti 110 cm. No še dobro, da sem vsaj to dobila. Prej sem šla pogledat še v CA, HM in Pikapolonico in nikjer nimajo nič oz. samo debele ali premajhne.
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem