writing-img

Lepi negovani nohti lepa roka

clock-img

29.03.2007, 08:46

clock-img

Anonimen

Modne zapovedi za lepe roke:
Seveda,če ti uape obdržat.Meni težko,ko pa so roke kar naprej v vodi in čistilihuser posted image
user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

29.03.2007, 08:49

clock-img

Anonimen

To je za tiste,ki ne opravljajo gospodinjskih del in ne kuhajo preveč.Zamisli si,da nekaj mesiš s takimi nohti.user posted image user posted image  Drugače mi je pa všeč za gledat.user posted image

clock-img

29.03.2007, 08:50

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

neva, če hočeš bit "cool", potem kar pozabi na lepo in čisto bajto, urejen vrt in skuhano kosilouser posted image

PS: sicer so mi všeč takile nohtki, sam malo so predolgi.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

29.03.2007, 08:53

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Zamisli si,da nekaj mesiš s takimi nohti.

Ful je lepo za videti. Če pa nekaj mesiš z njimi, testo imam v mislih, imaš pa potem zalogo za grickanje user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem si dala samo enkrat gelirane nohte, pa ne vem, al kvaliteta ni bla ok al pa sem jaz bolj štoraste sorte, ker so se mi kar naprej lomili.
Bom imela kar svoje, kar jih pač imam. user posted image user posted image

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

29.03.2007, 08:57

clock-img

Anonimen

tjaga hvala enako.Ker iz znanega razloga moji niso hoteli biti dlje časa urejeni,sem si pri sosedi(ona je bila prva na obali,ki je uvedla umetne gelirane nohte)no sem si jih naredila.Vse krasno teden dni urejenea roka,pol se je pa začelo.Ker sem bolj "živčne"sorte no vse delam hitro gibi so sunkoviti,sem videla zvezde pri belem dnevu.Noht ali se je dvignil z mojim vred,to boli,ali
je počil.Skratka morala sem se odpovedat tudi umetnim in ostat pri naravnih kratkih.

clock-img

29.03.2007, 09:08

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Nohtki so prav luštni, samo je pa res da v primeru da imaš take nohtke, potrebuješ gospodinjsko pomočnico.user posted image

Moji nohti so trenutno tako obupni, da me je prav sram.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

29.03.2007, 09:13

clock-img

Anonimen

men pa nobena poslikava ni všeč.. mam raje če je kaj preprostega.. user posted image Ker bog ne daj, da se ti sred dela, kakšen noht uniči.. lahko pol čist vsak takoj opazi..user posted image

clock-img

29.03.2007, 09:31

clock-img

mika

pencil-img

6485

takšne nohte kot so na sliki imam jaz naravne,-brez poslikave mislimuser posted image .sicer imam sedaj krajše zaradi moje pupe, ampak men brez problema zrastejo. ne potrebujem nobene nege in so fajn čvrsti, redko se zlomijo.
tudi gospodinjske pomočnice ne potrebujem. če nohti sami rastejo, se sproti navajaš na dolžino, če pa si daš naredit pa ne znaš nič primit in so ti vnapoto. jaz ne znam nič primit, ko si jih postrižem-naenkrat imam prekratke prsteuser posted image

clock-img

29.03.2007, 09:47

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Jst pa ne zdržim, da bi si jih malo pustila, me motijo in si jih vedno postrižem, spilim...sploh pa zdej od kar mam Izo, dolgi nohti odpadejo...pa tudi kar se tiče gospodinjenja...odpadejo

Mi je pa lepo pogledat žensko, ki ima urejene nohte, pa ni nujno, da so dolgiuser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

29.03.2007, 09:54

clock-img

Anonimen

Moja frendica pa ima tako dolge nohte, pa dela vse od A do Ž! Hišna opravila..... , doma imajo kmetijo in dela res veliko, pa ima vseeno lepe nohte!IMA RES SREČO!user posted image

clock-img

29.03.2007, 09:59

clock-img

Anonimen

Saj tudi meni za določen čas uspe imeti lastne dolge.Pa kaj,ko se čez čas začenjo lomit in to na zelo občutljivem mestu,pri koži.

clock-img

29.03.2007, 10:04

clock-img

romy

pencil-img

580

prav kičasto je vse skupaj

clock-img

29.03.2007, 10:08

clock-img

facka

pencil-img

789

preveč vpadljivo

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

29.03.2007, 10:11

clock-img

HHH

pencil-img

1221

men je to kičasto in če vidim kakšno s takšnimi nohti mi to pove samo eno stvar: imampreveč časa in nič ne dela.

clock-img

29.03.2007, 11:44

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: romy

prav kičasto je vse skupaj

saj ni noben rekel, da ni kičastouser posted image  

sicer imam sama tudi rada urejene nohte, ampak ne prenesem kake hude dolžine. 2mm čez rob prsta in to je to.

aja, pa tisti s črno poslikavo so najbrž res tudi praktični. se umazanije sploh ne opaziuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

29.03.2007, 11:48

clock-img

mika

pencil-img

6485

aja, pa tisti s črno poslikavo so najbrž res tudi praktični. se umazanije sploh ne opazi

a veš, da ko imam čist kratke nohte, se mi vedno nekaj nabira pod nohti. dolgi pa so vedno čisti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem