cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lep apartma na Krku!

clock-img

23.07.2012, 15:41

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Tik pred zdajci sem ostala brez apartmaja. Šli bomo na Krk, ker bomo tam prevzeli sina, ki je na letovanju in potem z njim še produžli.
Ni mi važno, katero mesto na otoku bo, samo da se ni za vozit do plaže, pa raje sem da ni kaka gužva. Baška odpadeuser posted image .
Kakšen pameten nasvet????

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

28.07.2012, 15:24

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

Tajtaja, verjetno ste že odrinili ali pa ste že najšli apartman. super je v Njivicah. samo doli proti Malinski, ne proti kampu. mi smo pred leti uživali na polno.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

28.07.2012, 17:21

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Smo še doma. Gremo 3.8. in še nimamo nič rezervirano. Več se mi ne ljubi iskat in preverejat, mislim da bomo odrinili kar na blef. Tam pa bo sigurno kajuser posted image .
Na ta način še nismo šli nikoli na dopust, bomo pač letos bolj avanturističnega duhauser posted image ....samo upam, da ne bomo prišli na drugi dan z dolgim nosom nazajuser posted image .

clock-img

28.07.2012, 17:34

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Mi smo bili pred leti v kraju Šilo, apartmaji Šilo, je blo kr kul sam ni pa bilo ob vodi. Imajo tudi obroke po želji tam...polpenzion...

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

28.07.2012, 17:56

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

OOO, poznam Šilo. Bili smo dve leti, sicer v eni vasi Žestilac, nad Šilom. Ampak letos sem se predolgo obirala z rezervacijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem