cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lejla

clock-img

11.06.2006, 19:44

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kakšno se  vam zdi ime Lejla?Meni je všeč od takrat,ko je Vajta zapel to pesem.Sodelavka mi pa reče,da je to bolj umetniško ime deklice na klic.user posted image  Ali bi bilo boljše Leila,Lela ali Lejla?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

11.06.2006, 20:01

clock-img

Anonimen

Meni je to čisto južnaško.

clock-img

11.06.2006, 20:02

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Se kar strinjam s sodelavko.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

11.06.2006, 20:11

clock-img

manetka

pencil-img

322

user posted image Mi mamo pa user posted image Leylo, tako ime je že imela, pa nam je vsem všeč, poznam pa tud neko punčko Lejlo, men se zdi čist lepo ime. Je pa muslimanskega izvora, ampak kaj zato, če ti je všeč potemuser posted image  Pomoje je za pri nas najlaže Lejla.

clock-img

11.06.2006, 20:16

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Meni ni všeč. Pa res deluje južnjaško kot je rekla Splišni.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

11.06.2006, 20:16

clock-img

total

pencil-img

4453

Men ni slabo ime,če je teb všeč pol kr dej.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

11.06.2006, 20:27

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Naši sosedi so bosanci in majo hči Lejlo dako kot so ti predhodniki povedali je ime južnjaško

clock-img

11.06.2006, 20:49

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Meni je všeč, ampak ga otroku ne bi dala ravno zaradi predsodkov, ki so se jasno pokazali v zgornjih odgovorih.
Sama nimam nič proti tujim imenom, vendar ne bi želela, da mojega otroka ljudje slabše obravnavajo ali postrani gledajo zaradi imena.

clock-img

11.06.2006, 21:07

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Jaz se strinjam z babylove. Meni je ime samo full lepo, ampak ga pri nas ne bi nikoli dala, ker bi prva asociacija bila, da je deklica muslimanka. Žaluser posted image ...

clock-img

11.06.2006, 21:11

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Ja, predsodki..meni je tudi preveč južnjaško..sama punčki ne bi dala takega imena.

clock-img

11.06.2006, 21:15

clock-img

tulip

pencil-img

917

Meni je lepo!
Všeč mi je tudi Leja, mi je še malo bolj posebno.user posted image

clock-img

11.06.2006, 21:54

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Meni je ful všeč. Pa tudi redko je. Poznam samo eno s takšnim imenom -moje starosti. Mene pa moji domači kličejo Lela - mi je še bolj všeč, kot moje pravo ime (Valerija).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

11.06.2006, 22:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.06.2006, 22:17

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ime Lejla je najin favorit, za puncko, ce bo.

Kaksnega izvora je me sploh ne zanima, ime nama je pa vsec odkar sva slisala pesem Lejla, ne vem pa kdo poje. A ve je ne poznate?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.06.2006, 22:19

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ime mi ni všeč. Ni samo bosansko, je enostavno muslimansko. Ker si s to vero nisem "blizu", torej še manj, kot s krščansko, takega imena sigurno otroku ne bi dala.
Mi(naša družina) smo pač pogani, nagnjeni k naravi, konkretno k iglavcem-takšna so tudi imena najinih otrokuser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

11.06.2006, 22:24

clock-img

tulip

pencil-img

917

Lejla: Ime je nežno, ki pristoji krhkim dekletom. Ime je arabsko, in pomeni temna lepotica.
user posted image

Poznam eno prav tako punco. Ni južnjakinja - pa to sploh ni važno - in je edina, ki jo poznam s tem imenom. 

< Sporočilo je popravil tulip -- 11.6.2006 22:25:01 >

clock-img

11.06.2006, 22:27

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Meni je všeč, še bolj pa Leila. Sploh nisem vedela, da je muslimansko.user posted image

clock-img

11.06.2006, 23:38

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

A nima tudi Klepton (oz. Cream-i) komada Laila?
Men je to eno svetovno ime - je bil v ožjem izboru za user posted image . Poleg vseh ostalih imen, ki so pri nas v uporabi, se mi ta sploh ne zdi tako zelo "južnjaško zveneče" - pa pojma nisem imela da je je muslimansko....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

11.06.2006, 23:44

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Meni je všeč user posted image .

Pa moja hči ima tudi "južnjaško" ime - hrvaško user posted image

clock-img

12.06.2006, 00:27

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Moja prijateljica je Lejla in ji ime full paše, ker je res  temne polti in ima črne, goste lase. Čisto pravo ime ima...full ji paše. Njena sestra ima pe še bolj nenavadno ime...

clock-img

12.06.2006, 10:43

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Jap, Eric Clapton poje o Leili, ki ga je spravila na kolena. V končni fazi pa lahko rečem, da je Ana ali pa Janez ali pa Blaž preveč krščansko ime, zakaj torej tudi s to vero označiti otrokauser posted image
Če ti je všeč, ti kar dan. Meni so tudi za Pina težili, češ kaj pa je to, ampak ko malo vidiš, takšno milo, a odločno osebnost, ji drugo ime (sem navijala še za Iris) sploh ne bi pristajalo. V študentu je bila ena Lejla, ki je vse fante speljala vsaj na pregrešno razmišljanje, če ne že na kakšne konkretnejše predloge ali pospuse akcij, ampak ni bila, kot so ene napisale, dekle na poziv. Bila je pač seksi, da so se vsi lepili nanjo, fantu pa zvesta.

clock-img

13.06.2006, 00:11

clock-img

Anonimen

Meni ni všeč - razlog je pa že naveden v večini zgornjih postov.

Sploh pa mi je blaaaaaazno antipatična tista Leila Bdeir al kaj je že bla (manekenka, na TVju??user posted image ). In je prva asociacija nanjo oz. na kako temnolaso žensko s črnimi očmi in grdim pogledom (don't ask..) iz juga oz. Arabskih dežel ..

LP, Ribica

clock-img

19.06.2006, 16:19

clock-img

LEJLA

pencil-img

402

Meni pa je ime postalo zelo vsec, ko sem ga v os. soli prebrala v Presernovi  Turjaski Rozamundi.user posted image
http://www.educa.fmf.uni-lj.si/izodel/ponudba/1996/preseren/balade/turjaska.htm

clock-img

20.06.2006, 08:15

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Men je Lejla tud všeč, tako nežno se sliši in me spominja na malo črnolaso dolgo laso deklico mogoče takšno kot je ana od ene RR-jevke, se zdejle ne spomnem katere pa še dvojčke ima. Ampak zarad predsodkov drugih ljudi moja hčerka ne bi imela takega imena, pa tud moj sam debel pogleda če mu kako tako ime ven vržemuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

21.07.2006, 17:17

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Lejla je SVETOVNO ime, le drugi soglasnik je različen pri narodih. Sem iz trdne krščanske družine, ampak moja sestrična je Lejla.user posted image  Toliko, da veste,sicer pa sem zasledila malce nacionalizma in...rasizma pri vas, drage dame????Je to 21.stoletje????Seveda je, zaradi takšnih zadev, so pa nestrpja med rasami, kajne ??? pa tudi vojne, če se dobro spomnim. Hitler je takrat res dobro delal na tem rasizmu in nacionalizmu, zdaj pa ve?????Hm......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem