cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Legofer

clock-img

26.02.2008, 17:59

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Mamice,

zanima me, kako dolgo ste dajale user posted image  Legofer sirup?

Moji user posted image  ga je P ukinila (zaradi "šraufanja"), doktor na EINT pa nam je ob odpustu rekel, da bi ga naj prvo leto dobivala. user posted image  

clock-img

26.02.2008, 19:54

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Mi ga imamo predpisanega do 1 leta oziroma dokler ne porabimo zalog...to je nekje do 10,5 meseca. Potem damo kri in bomo videli, če bo še treba.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

26.02.2008, 20:59

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Aja, nam ga je ukinila brez predhodnega pregleda krvi user posted image ......res pa, da ni bleda, zelo lepo "barvo" ima.......očitno je po tem sklepala, da ji ne primanjkuje železa. user posted image

clock-img

27.02.2008, 15:30

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Ma sej ne vem kok čas sem mu ga dajala, se ne spomnim.
ma sej pregledajo enkrat do 1. leta kri, če ne to zahtevaj, in se tam vidi kok je železa.  Drgač se pa vidi res tudi po barvi, po barvi ustnic, ki morajo biti lepe rožnate. Moja mama ima zmeraj belkasto rožnato plave, ne znam natančno opisat in je vedno slabokrvna in večkrat na leto ima terapije z železom.

clock-img

27.02.2008, 22:59

clock-img

Samrela

pencil-img

217

Jaz sem ji ga dajala samo do 6. meseca. Takrat je imela pregled krvi in ker je bila ta v redu sem se tako odločila. Ji pa dajem čimbolj raznovrstno hrano, vsak dan sveže sadje pa tudi dojim jo še in verjamem, da bo kri O.K. tudi na naslednjem pregledu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem