cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lefaxin

clock-img

04.09.2004, 11:01

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Pozdravljene1
Zanima me kako dozirate kapljice Lefaxin?
Našega sončka napenja in mu želimo to olajšati, ne vemo pa kako se to pravilno dozira:ups:

Pozdravček, Zvezdica

clock-img

04.09.2004, 12:49

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ola

Meni je zdravnica v bolnici rekla, naj ji pred vsakim hranjenjem stistem eno kapljico.

Samo vraga...prav nič ne pomaga.:(( Se še vedno napenjamo in hočemo kakat pa ne gre...

Ko pa končno uspe kakat :ups: pa smo posrani do uhic :)

clock-img

04.09.2004, 13:04

clock-img

dory

pencil-img

8852

V navodilih pise po dve kapljici po vsakem obroku...jaz sem dozirala dve kapljici zjutraj in dve zvecer...nam je pomagalo....dala sem pa na dudo na ni teklo okrog...

clock-img

05.09.2004, 21:40

clock-img

malika

pencil-img

3199

lefaksin je najbolje dozirat kar direkt v usta in sicer dve šprici pred hranjenjem. jaz sem začela z eno in je večinoma pomagala, dve je dobil le, ko je bilo res hudo. Vedno je pomagalo, če niso krči čisto prenehali pa jih je vsaj omililo.

clock-img

06.09.2004, 07:53

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Jaz sem mu dala po žlički dve šprici 3krat na dan pred dojenjem, potem pa takoj joško, da je poplaknil. Sam nama bolj pomagajo vetrovne kapljice iz koroških lekarn.

Midva pa imava danes prvi pregled-je bila prej zdravnica na dopustu. Javim, kako je bilo.

clock-img

06.09.2004, 12:02

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem bla tudi v dilemi ali dati sprice ali kapljice...pa sem tam k sem jih kupila v prasala....baje so kar precej koncetrirane in je ze ena sprica vec kot prevec...dozirati se mora le po kaljicah...

in kemija je kemija...zato tudi ni ravno najboljse pretiravat

papa,teja

clock-img

06.09.2004, 14:10

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem mu dajala v obdobju močnejših krčev dve brizgi po 3-4krat dnevno. Pa je kar pomagalo. Sicver pa sem ga v obdobju hidih krčkov tudi razvila iz pleničk, ga masirala po trebuščku...
Zdaj pa mu dajem čisto po potrebi. Včasih čisto nič, danes pa sem mu dala že dva krat po dve brizgi, na žličko.

V navodilih piše pred ali po hranjenju dve brizgici.

:metulj:

clock-img

07.09.2004, 09:17

clock-img

dory

pencil-img

8852

tropfen niso brizge ampak kapljice :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem