writing-img

Lasišče

clock-img

12.03.2013, 11:37

clock-img

v3sn4

pencil-img

89

Rabim vaso pomoc!! user posted image

Lasisce je taksno da lahko znoris zraven, je prhljaj in kot da so luske zraven, nevem niti prav opisat, vglavnem malo vecji delci od prhljaja.. Probala sem ze vse od samponov za lase in vse iz lekarne in ne pomaga nic..

Obstajajo kaksni domaci recepti?

ali kaj se naj naredim?
user posted image

clock-img

12.03.2013, 11:54

clock-img

pridna_janja

pencil-img

762

jaz sem imela prhljaja in masne lase občasno me je tudi srbelo lasišče potem sem imela kuro 40 tablet Fidibiotin od fidimeda prav piše na škatli za lepe lase in kožo in ti povem sem zelo zadovoljna z rezultati zdaj imam pa šumeče tablete od cinka tako da čez poletje bom še eno kuro imela z Fidibiotin.Probaj ti ne bo žal škatla stane okoli 5 evro

IZVIRNO SPOROČILO: v3sn4

Rabim vaso pomoc!! user posted image

Lasisce je taksno da lahko znoris zraven, je prhljaj in kot da so luske zraven, nevem niti prav opisat, vglavnem malo vecji delci od prhljaja.. Probala sem ze vse od samponov za lase in vse iz lekarne in ne pomaga nic..

Obstajajo kaksni domaci recepti?

ali kaj se naj naredim?
user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

clock-img

12.03.2013, 11:59

clock-img

v3sn4

pencil-img

89

hvala za odgovor! user posted image

Ker ne poznam tega izdelka, a tole si kupila v lekarni!?

clock-img

25.03.2013, 09:59

clock-img

lastovica

pencil-img

333

Jaz sem imela v srednji šoli kar dosti težav s prhljajem, in sem v lekarni kupila šampon od Vichy-ja proti prhljaju za mastno lasišče (obstaja pa tudi za suho). Uporabljala sem ga kakšno leto (verjetno bi morala prenehati že, ko je prhljaj izginil user posted image ) in moram reči, da mi je odlično pomagal. Po tistem sem ga še nekajkrat uporabila, bolj preventivno, sedaj ga pa že nekaj let ne uporabljam več.

Sedaj uporabljam DM-ovo znamko šampona Balea, ki je pH nevtralen in nimam nikakršnih težav. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem