Pozdravljene,
Da dodam tudi sama svojo zgodbo dioptrija -7 ter nepravilni astigmatizem -3,5 ... ogromno...( z tem očesom sem videla le še 40%, saj je oko slabovidno) Na Svjetlosti so rekli da me ne morejo operirati da je prevelika dioptrija v kombinaciji z astigmatizmom, priporočali vgradno intraokularne leče... jokala sem kot dež
Ni mi dalo miru ker sem preden sem šla na Svjetlost trdno odločena da se rešim dioptrije, najdem dr. Vukasa , pošljem izvid , ga doktor pregleda, pove da se da operirati. Imajo edini Advanced costum intralase tehnologijo, ki jo uporabljajo v nasi za operacijo astronavotv, in je edina ki se lahko do potankosti prilagodi potrebam posameznika (če dam primer roženico so mi na Svjetlosti slikali na 10 točkah, Dr. Vukas pa na 250 točkah). V istem tednu šla na pregled in nasednji teden kar operirana (14.2.2013). Garancijo imam 4 leta vse morebitne dokorekcije v tem času so brezplačne, kakor tudi pregledi po operaciji znotraj 6 mesecev.
Če bi še enkrat mogla ponovit grem takoj... sedaj vidim 85 % (zaradi slabovidnosti... pomeni da oko ni bilo razvito v otroštvu, za to ni kriva dioptrija) v glavnem vse mi je lepo razložil na primerih, operacija trajala 6 min, operirala samo eno oko, ker je drugo brez dioptrije, brez komplikacij, bolečin, solzenja, rdečice, ne morem verjet da je vse bilo 1A .
Priporočam ga vsem, sploh tistim, ki imate visoko dioptrijo in cilindre, res da je ta postopek malo dražji od klasične Lasik ali Intralase operacije, jo pa lahko najbolj prilagajajo vašim potrebam !
< Sporočilo je popravil elevitka -- 29.6.2013 22:03:01 >