cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Laminat na laminat

clock-img

08.05.2006, 21:37

clock-img

smrka

pencil-img

3582

V kuhni bomo zamenjali laminat, in me zanima ali lahko nov laminat polozimo na starega, da tega nebi odstranjevali... ?

clock-img

08.05.2006, 21:43

clock-img

Anonimen

Lohk sam bo fajn odmevalo, pa še fajn ne bo.

Js bi na tvojem mestu ga kar ven vrgla - itak je ajnfok to narest.

clock-img

08.05.2006, 21:45

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Smo kupil nek laminat k je gor narisana "stikla" in pise da se do 50% manj slisi. No moj pravi, da bomo tastarga pol kr ven vrgli... tanks pikec.

Aja.. kuhno bomo imeli v beli barvi, pult v kuhni bo skorajda crne barve, in laminat bo skorajda crne barve v obliki velikih ploscic, miza in stoli bodo tud bele barve.. tako da upam da bo kuhna kar lepa ko bo vse postiman.

clock-img

08.05.2006, 21:47

clock-img

Anonimen

Bo. Itak pridem v kontrolouser posted image . Zdej mam Žaka Killakauser posted image

clock-img

08.05.2006, 21:50

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Hu iz dis men?user posted image

clock-img

08.05.2006, 22:42

clock-img

Anonimen

Ni men - moj novi avto je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.05.2006, 23:25

clock-img

Annny

pencil-img

4837

V čem je štos tega laminata, ki 50% manj odmeva? Je s čim podložen? Mi imamo laminat v enih poslovnih prostorih in prav zoprno odmeva in škreblja..brrr. Res pa je, da je fajn, ker se ne spraska itd..sploh, če ti v kuhinji zgrmi na tla kakšen piskeruser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem