cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Laminat in čiščenje

clock-img

11.01.2011, 11:25

clock-img

lunka1

pencil-img

903

Zanima me, s čim ga čistite? Jaz uporabljam čistilo za laminat - okej, počisti se že, ampak nič se ne posveti, nobenega leska... Prav grdo izgleda...

clock-img

11.01.2011, 11:35

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Ej, baje da je fora čistilk, da stelex notr v vodo dajejo... Jaz pr vsakem pucanju špricam al stelexom al megliom povsod ( k un ata iz filma Moja obilna grška poroka user posted image )...

clock-img

11.01.2011, 11:41

clock-img

Precious

pencil-img

524

Uporabljam od emsala čistilo. Za lesk pa kupim posebej v šparu se mi zdi. ne vem,sem že pozabila,ker ga že lep čas nisem uporabila

lesk in čistilo sta 2 različni stvari

za lesk ti pride tko zelo gosto in piše samo za lesk

clock-img

11.01.2011, 11:47

clock-img

Pikica_82

pencil-img

675

Jaz delam isto, Emsal za čiščenje, pa nekaj posebej za lesk (zdaj ga že nekaj časa sicer nisem). Je pa veliko odvisno tudi od samega laminata, enim ne morš dat lepega leska pa če ne vem kaj pocaš gor. Jaz mam v stanovanju laminar star sigurno 15 let, pa se že po samem čiščenju ful lepo sveti, moja mami pa ma skor novega v hiši, pa ga mora 2 krat premazat, da sploh kak lesk dobi. Tak da tud ni vse v čistilih...

clock-img

11.01.2011, 12:54

clock-img

Anja25

pencil-img

203

Fora čistilk po pisarnah je tudi ta, da dajo v vodo mehčalec. Preverjeno iz prve roke in deluje, se sveti ko user posted image !

clock-img

11.01.2011, 19:02

clock-img

zvezdica_1

pencil-img

376

anja, a ti resno??

sicer je po tleh nek parket, a je mat... in me zadeva kar malo mika...

clock-img

11.01.2011, 20:11

clock-img

lunka1

pencil-img

903

steleks, mehčalec,.. a ve to resno? user posted image  okej, bomo poskusli, sam, da ne bo drselo potem user posted image

mi imamo eno zadevo od DM-a (denkmit se imenuje).. že tako ga dam dvojno merico, pa nikjer nobenega leska... se bolj nagibam k opciji, ki jo je navedla pikica, da je pač laminat brez leska. je nov, barve ameriško jabolko, blazno lep in gre na celotno pohištvo, ampak sveti se pa res ne... pa še vsaka najmanjša stvarca se takoj pozna... ja, lep in neuporaben user posted image

clock-img

12.01.2011, 18:29

clock-img

Pikica_82

pencil-img

675

Po stekleksu sigurno ne drsi, preverjeno user posted image  Jaz ma Frosh za stekla no, sam saj najbrž ni ful razlike. Ko brišem stekleno klubsko mizico še večkrat kr tla okoli nje pobrišem, ko se mi ne ljubi celotne sobe gor brisat user posted image

clock-img

12.01.2011, 18:44

clock-img

podjetnica

pencil-img

48

Emsal user posted image

clock-img

13.01.2011, 08:13

clock-img

neodkrita

pencil-img

331

Mene pa zanima a ta emsal daš v vodo ko umivaš tla ali potem namažeš na že umita tla??

clock-img

13.01.2011, 14:32

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

evo, grem probat:bom počistila najprej samo z emsalom, nato pa še mehčalec-poročam popoldne, kako bo.

clock-img

19.02.2011, 17:42

clock-img

CariSSa10

pencil-img

191

kaj mehčalec dodate k vodi s čistilom za laminat, al samo voda+mehčalec??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem