cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Labod - nova kolekcija...

clock-img

14.03.2007, 21:39

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Imam katalog in se slinim. Seveda čez moje obline ne gre kakšna taka lepa cunja, ampak vseeno me zanima, če je katera že kaj kupila iz nove kolekcije?
Pa še nekaj - koliko so cene v NM v industrijski prodajalni nižje?

clock-img

14.03.2007, 21:43

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

clock-img

14.03.2007, 21:44

clock-img

facka

pencil-img

789

Jst se pa vsak dan 2x peljem mimo Laboda, pa še živ dan nisem šla notr kupvatuser posted image

Imaš pa tukaj številko, pa pokliči, samo mislim, da so samo kake stvari iz klase cenejše, reden program pa ne
07/391-75-00

07/391-75-01 industrijska prodajalna

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

14.03.2007, 22:06

clock-img

Valentina

pencil-img

217

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Pa še nekaj - koliko so cene v NM v industrijski prodajalni nižje?

Jaz bi rekla da se ne splača lezt z bregov user posted image , če nimaš ravno postavce po JUS-u. Jaz sem se lansko poletje zapičla v eno srajčko. Če sem probala svojo cifro mi je bla čez prsa pretesna, vzamem večjo še nič boljše... Potem, pa pride prijazna prodajalka user posted image  in mi pravi, da bi mi pa 48 bla zihr prav čez         juser posted image  . Ja, to bi pa rekla, da ja!user posted image  Sem se brzinsko spravla iz štacune user posted image .

Drugače pa imajo 2 trgovini user posted image . Spodaj je fensišmensi trgovina in so cene mogoče malo nižje, potem je pa zraven še trgovina "v klasi" tam pa se najdejo tist krpe tud zelo poceni. Sama imam kar nekaj Labodovih oblekc in sem zelo zadovoljna z njimi.

clock-img

15.03.2007, 08:03

clock-img

Anonimen

V industrijski prodajalni so večinoma artikli prejšnjih sezon, tista peščica bolj "in" pa so navadno vzorčni oz. so jih že nosili na raznih revijah... to so številke 36 in največ 38. Skratka bore malo izbire iz kataloga ki ga imaš pred sabo. Dolenjci oz. zaposlene so tej industrijski prodajalni, ki je tik ob njihovi trgovini (tu so cene in izdelki enaki kot v njihovih prodajalnah oz. franšizah po Ljubljani ali drugje po Sloveniji) rekli kar socialna trgovina...

clock-img

15.03.2007, 14:34

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

HuAnita - kaj praviš na tisto zeleno oblekico????? user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem