cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lačen ali crkljanje

clock-img

01.12.2006, 09:34

clock-img

Leone

pencil-img

70

Zanima me, kdaj veste, da je otrok res lačen in ne, da bi se crkljal ob flaši? Ga dojim, občasno mu dodam, zdaj pri 4 m pa opažam, da bi on več dodatka pojedel. Včeraj naprimer, ko ni hotel ne spat, ni mu bilo do igric, cel čas je samo nekaj tečkal, sem mu dala dodatek in ga je spil 160 ml! Danes po dojenju (že med dojenjem je protestiral) pa je spil še 100 ml dodatka. Drugače je na teži lepo pridobival, zdaj pa ne vem ali gre za resnično lakoto, ali za tolažbo.

clock-img

01.12.2006, 11:12

clock-img

natalia

pencil-img

1423

jaz vem, da je lačna, ko tk sunkovito zagrabi cucelj na flaški.

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

01.12.2006, 11:46

clock-img

eya

pencil-img

4615

Koliko je pa star? Mogoče pa ne poje več toliko pri tebi, ker se je navadil, da po flaški teče brez posebnega truda in zato tudi zahteva več dodatka.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

01.12.2006, 21:17

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Če bo šlo tako dalje, se bo po moje kmalu nehal dojit. zakaj ne bi raje prej začela z uvajanjem goste hrane in samo z dojenjem? pri štirih mescih se mi zdi nesmiselno začet dodajat umetno mleko, če se je do sedaj lepo dojil in lepo pridobival na teži.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

01.12.2006, 22:29

clock-img

Leone

pencil-img

70

Glede na priporočila pediatrov nisem imela namena dodajat pred 5 mesecem. Drugače sem mu pa dodajala že od sredine 1. meseca, ko ni imel zadosti in vsakič poskušala samo z dojenjem. Pa vendar so prišli dnevi, ko sem mu po občutku  dodala (kadar bi me vlekel non-stop in so me že joške bolele). Včasih je spil več, včasih manj, ker je ponavadi zaspal. Zdaj pa ko pripravim polovično dozo celega obroka (100 ml), spije celo flašo in mogoče bi spil še, če bi bilo več user posted image Tako, da nevem, kaj je boljše naredit. Tudi za uvajanje hrane je potreben čas, predno lahko en mlečni obrok nadomesti gosta hrana. Res pa je, da se pokaka samo 1x na teden že kakšna 2 meseca. Nevem, ali je to pri tej starosti še vedno v mejah normale.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem