cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

LJ porodnišnica in obiski

clock-img

23.02.2011, 12:26

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

me zanima,če je še vedno prepoved obiskov za bratce/sestrice?
(prejšnji mesec je bila prepoved)

clock-img

23.02.2011, 12:52

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Še vedno.

clock-img

23.02.2011, 16:50

clock-img

žabica_

pencil-img

24

Rodila prejšnji teden in ni bilo nobene prepovedi user posted image bratec je lahko brez problema prišel pogledat sestrico user posted image pogoj je samo, da so sorojenci ZDRAVI

clock-img

23.02.2011, 18:21

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: žabica_

Rodila prejšnji teden in ni bilo nobene prepovedi user posted image bratec je lahko brez problema prišel pogledat sestrico user posted image pogoj je samo, da so sorojenci ZDRAVI

ooooo polepšala si mi večeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2011, 08:49

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Kje pa si rodila? Ker v Ljubljani še vedno velja prepoved. Sestrična je rodila ta ponedeljek in je varnostnik že na vhodu, pri dvigalih ustavljal ženske in otroke, ker gre lahko gor samo partner - če je zdrav.

clock-img

25.02.2011, 09:52

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Kje pa si rodila? Ker v Ljubljani še vedno velja prepoved. Sestrična je rodila ta ponedeljek in je varnostnik že na vhodu, pri dvigalih ustavljal ženske in otroke, ker gre lahko gor samo partner - če je zdrav.

rodila sem ta ponedeljek 21.2. in sestrica je z očkom lahko prišla na obisk že v ponedeljek. Stara je pa tri leta in nihče ju ni ustavil. Sem vprašala sestre na oddelku in tudi na dvigalu visi listek, da lahko pride očka z zdravim sorojencem.

clock-img

25.02.2011, 09:59

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Ja, ženske in otroke verjetno res, ker pač vratar predvideva, da je partner moškega spola user posted image Če pa ga mamica nima, naj reče, da ji na oddelku sestre napišejo kdo pride na obisk in to potem da vratarju (tako je vsaj bilo konec lanskega leta). Je pa navadno res, da moške (mlajše) v času obiskov nihče ne sprašuje kaj tam počnejo (tako lahko pridejo na obisk tudi bratje, strici, kolegi...), ženske (nenoseče) pa vratar takoj ustavi.

clock-img

27.02.2011, 19:33

clock-img

žabica_

pencil-img

24

V Ljubljani, 15. 2.
Ni blo nobenga problema, sin in mož sta prišla brez problema mimo vratarja. Tut k cimri je prišel mož in prvorojenec user posted image nihče ni nič kompliciral ...

clock-img

15.06.2011, 14:00

clock-img

~Minnie~

pencil-img

48

Hej, hej ... kakšno svežo informacijo bi rabila glede obiskov v Lj porodnišnici - torej, kdo lahko pride??
Ravno zadnjič sem slišala da samo očetje, pa me res zanima kako je sedaj s tem...
user posted image

clock-img

15.06.2011, 16:36

clock-img

roladica

pencil-img

310

Saj je vedno isto. Očetje in sorojenci lahko pridejo, drug nihče. Pozimi so včasih prepovedi za otroke kadar razsajajo kake viroze. Obvestilo o tem kdo lahko pride je na vratih porodne sobe, tako da boš takoj ko boš prišla že vedela.

clock-img

16.06.2011, 12:59

clock-img

~Minnie~

pencil-img

48

Hvala, hvala :)
Sej verjamem, da je že dalj časa isto, samo en tako reče, drugi pa spet drugače in pol ne veš kaj je res in kaj ne ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem