cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

LJ porodnišnica

clock-img

11.03.2009, 09:50

clock-img

miaxxx

pencil-img

188

Zanima me ali se novorojenčke v LJ porodnišnici še vedno široko povija, glede na to, da naj bi imeli sedaj tudi tam ultrazvok kolkov že takoj po rojstvu? Ali je epiduralna na voljo ves čas? Moraš sam povedati, če jo želiš ali vsako vprašajo?

Hvala.

clock-img

11.03.2009, 10:37

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Delni odgovor ti lahko dam: EA je na voljo, če je na voljo anesteziolog, zanjo moraš vprašat oz. izrazit željo, da želiš roditi z EA, ki ti je ne morejo zagotoviti. Prej mora biti pogovor z anesteziologom.

Glede kolkov pa ne vem, ker takrat, ko sem jaz rodila (l. 2005), še ni bilo UZ-ja in smo široko povijali.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

11.03.2009, 10:45

clock-img

Cveta28

pencil-img

854

EA, ulitav na voljo samo v dopoldanskem času oz. do 16h, če je na voljo anasteziolog. Popoldne in ponoči odpade. Definitivno pa moraš to željo povedati že ob sprejemu v P, da ti opravijo še krvne teste.
Široko povijanje samo po potrebi. Otročičke daje sedaj na UZ in ti potem povejo kako in kaj. So nam pa v MŠ v LJ P svetovali, da bi mogoče punčke vseeno povijali na široko, da kasneje ne bi imele težav pri porodu.

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 11.3.2009 10:46:31 >

clock-img

11.03.2009, 13:24

clock-img

vim

pencil-img

795

Cveta28 če povemo ob sprejemu v P a ne bo to malo prepozno. A je možen kakšen posvet prej v porodnišnici ali ne?

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

clock-img

25.03.2009, 18:45

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Ja, za EA se načeloma zmeniš prej. Meni so rekli, da naj pridem ob 8h v babiško šolo (če se prav spomnem), ker ima okoli 8.30 anasteziolog predavanje in predstavi EA. Ultive pa 1 leto nazaj še ni bilo. Mislim, da še podpišeš nek ceglc, da se zavedaš rizika...
Najbolje, da pokličeš in vprašaš. So prijazni.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem