cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

LINEA SNELLA

clock-img

06.06.2006, 12:46

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Pozdravljene!
Glihkar sem poslušala radio in slišala predstavitev tega salona.Že nekaj časa razmišljam o tem in zdaj me zanima ali je katera že poskusila te terapije in kakšna je kaj cena?

Hvala za odgovore!

clock-img

06.06.2006, 14:23

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila tam na informativnem razgovoru in predstavitvi in sem bila kar malo razočarana. To, kar obljubljajo, da se znebiš določeno št. centimetrov je tako, da se ti centimetri seštevajo na vseh delih telesa. Torej, če ti oni recimo obljubljajo, da boš izgubila 20 cm, je to mišljeno tako, da seštejejo 1cm ene roke, pa 1cm druge noge, pa 2cm obeh nog in ....cm trebuha in tako dalje. Zraven pa ti obesijo še kar hudo dieto, in potem tja hodiš telovadit pod njihovim nadzorom.
Ja cena je pa tud huda 1 mesec (dvakrat na teden) plačaš okrog 100.000 SIT. Men so rekli, da bi morala dat skozi trimesečni ciklus in to bi me stalo več kot 300.000 čukov. To mi je pa mal drago!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem