writing-img

LIFE NUTRITION-poznate?

clock-img

23.01.2013, 08:55

clock-img

zita

pencil-img

296

A katera pozna http://www.lifenutrition.si/

LIFENUTRITION

No, je katera že imela to oziroma kaj takega? Deluje?

clock-img

04.02.2013, 08:05

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Jaz sem pogledala, ker me je ta*mala vprašala v temi p90x... Tam sem napisala mnenje.

Če uporabiš kako stvar, nič hudega. Sam niso tako poceni izdelki. Napitki se men zdijo kar dragi. Kake B točno vsebujejo niti nisem šla gledat, se mi zdi,d a se tako na malo vse vidi... Se niti ne spomnim, če točno piše. Tako da se da cenej prit skozi z navadno hrano.

Npr. oni priporočajo v prvi fazi visokobeljakovinski jedilnik in bi moral z njihovimi izdelki nadomestit vse obroke, razen enega. Po mojem bankrotiraš... Vsja jaz vem, da si ne morem privoščit. Oz. bi si lahko, sam mal mi je škoda denarja, toliko ga tudi nimam da ga tžkar tako mečem... V oni temi sem napisala en jedilnik z navadno hrano, ki je visokobeljaožkovinski. V bistvu je skoraj brez dodatkov, razen Whey... Pač meni osebno ne paše ta hrana v praških - čeprav imam jaz enega, ki je npr. vreden svoje cene, pa če bi pila to, bi prišla ceneje skozi kot z navadno hrano, sam mi je fuj :)) No, tak jedilnik se priporoča pri teh vadbah - men osebno pa odgovarja bolj še manj mlečnih izdelkov in kar dosti več zelenjave... Tu je po mojem premalo vlaknin.

Npr. mene od teh stvari tu gor zanimajo čokoladice ... okus :)) Vse kar sem do sedaj probala, je bilo tam nekje od povprečno do zanič... Več jih je zanič kot pa sprejemljivih...

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem