cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

LIDL

clock-img

21.09.2011, 06:40

clock-img

nataš

pencil-img

265

Lep prijeten pozdrav!!
V ČETRTEK 22.9 BODO V LIDLU IMELI ZLOŽIV ODCEJEVALNIK POSODE IZ KROMIRANE KOVINE.
CENA    7.99E.
Ker ga jaz že nekaj časa iščem da bi ga kupila ,me pa v čet ne bo doma user posted image user posted image
bi lepo prosila če je med nami katera ,ki si ga bo tudi kupila in bi še zame ga vzela  lepo prosim če je katera tako dobra .Glede stroškov ,ki nastanejo jih sama krijem. Več lahko na
ZS.
Iz srca hvala tisti ,ki mi je pripravljena pomagati in izvesti nakup še zame.HVALA
Lep prijeten dan vsem.user posted image

clock-img

21.09.2011, 08:46

clock-img

nataš

pencil-img

265

user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2011, 15:24

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Kadar zmanjka artikel, v Lidlu poiščejo v kakšni poslovalnici in ga dostavijo v tebi najbližjo poslovalnico. pokliči jih na njihov 080...

clock-img

21.09.2011, 16:40

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

V tvoji najbližji poslovalnici se zmeni, da ti ga rezervirajo user posted image  ali pa pošlji prijateljico/sosedo... najbrž bo ceneje, kot če ti ga nekdo z drugega konca Slovenije pošilja...

clock-img

21.09.2011, 16:55

clock-img

nataš

pencil-img

265

user posted image punce prosim a je katera ,ki si ga bo kupila zase in vzame še enega zame ,jutri imam manjši poseg v bolnišnici in si ga zal neuser posted image morem iskat,ostanem pa zagotovo še dan v njej.
Hvala dobri duši ,ki mi bo naredila ogromno uslugo iz srca ji hvala v naprej.Stroške krijem SAMA.
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem