cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

LEŽALNIKI

clock-img

26.10.2004, 11:25

clock-img

ava

pencil-img

15

Punce katere ste malo bolj seznanjene, mi prosim katera pove, na kaj je treba biti pazljiv pri nakupu ležalnika, ali je poleg stabilnosti še kakšna lastnost, na katero moram bit pozorna. Katerega pa ve priporočate? Pa še to, do katerega meseca se lahko uporabljajo, glede na povprečno velikost dojenčka?
Lep dan

clock-img

26.10.2004, 11:27

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Najboljši oz. najbolj priporočljivi so tisti ležalniki, ki imajo trdo hrbtišče.

clock-img

26.10.2004, 11:54

clock-img

jagoda

pencil-img

737

jaz sem kupla v toysu ležalnik, ki vibrira, in ti rečem . ZLATA JE VREDEN ne samo tistih 60 evrov. ima še ene ribice, ki se premikajo in muzika špila. Adam je priden v njem tudi po eno uro. Ne vem, kaj bi brez njega, ker noće ležati v posteljici, ko je buden. do katerege m. pa ga bomo uporabljali pa ne vem.

oprostite za male začetnice. pišem z škratom v naročju.:duda::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

26.10.2004, 14:04

clock-img

atis

pencil-img

29

tudi mi imamo ležalnik, kupili smo ga v akciji v babycentru in res je zlata vreden:bravo:v njem je naša ajda zelooo pridna, ima več možnosti za regulirat naslon in pa zraven še poličko, tako da bo kasneje lahko še mal se igrala na njej. zaenkrat je stara 4 mesece, pa je še zelo uporaben.:sloncek:, pa čeprav je zelo živahna :hudicek:

clock-img

26.10.2004, 22:01

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem si ga sposodila od moje prijateljice in ga tudi kmalu vrnila, ker mu ni bilo preveč všeč v njem. Nekam je tako hecno lezel na stran in se mi ni zdel preveč udoben. Veliko raje sedi zdaj v stolčku za hranjenje.

clock-img

26.10.2004, 23:40

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Jaz bi pa nekaj vprašala...
Pri kateri starosti ste začele uporabljati ležalnik?
1 mesec ali že prej??
Hvala:rozica:

clock-img

27.10.2004, 00:12

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Takoj po rojstvu.

clock-img

28.10.2004, 11:48

clock-img

ana1

pencil-img

153

Takoj, ko se je detece rodilo. Dali smo ga v ležeč položaj. Naše detece čez dan ponavadi spi kar v tem stolčku, ker zibelke ne mara.

lp, :rozica:

clock-img

29.10.2004, 18:06

clock-img

Anka*

pencil-img

12

Mi ležalnik uporabljamo skoraj od rojstva, le da je takrat Svetlana v njem bila le kakšne pol ure dnevno, sedaj pa mnogo več. Imamo sposojenega, če pa bi kupovala novega, bi gledala na to, da je blago trpežno, saj otrok veliko brca in sčasoma se tanko blago oguli (predvsem na spodnjem robu). Nekateri ga uporabljajo celo tako, da ročaje ležalnika z vrvjo vpnejo na strop in tako imajo gugalnico. Ležalnik lahko gotovo uporabljaš do 2. leta, če le otrok želi biti v njem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem