cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

LAČNA?

clock-img

06.09.2005, 13:36

clock-img

nynna

pencil-img

576

Lina poje zvečer ob 8.30 okoli 200 ml mlečne kašice ob polnoči pa je že pokonci in joka, čaja noče popije pa cca 100 ml mleka in zaspi nazaj isto se ponovi še okoli 3 ali 4 zjutraj vmeš pa včasih pade še kakšen čaj, ob 7 pa vstane.Tako se je zbujala do 8,5 meseca ko sva se dojili ko pa sva nehali je spala brez zbujanja do 5 zjutraj , popila flašo mleka in zaspala nazaj. zdaj se pa že skoraj en mesec takole zbuja. Ne morem verjet da je lačna. Ali ima katera kakšen nasvet saj grem čez en mesec v službo in nebi rada hodila okrog kot kakšen zombi

clock-img

06.09.2005, 13:56

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ja najboljše da ji probaš dat malo več za večerjo, pa boš itak sama videla, če je to to. Ali pa zgostiš mleko z malo rižolinoja.

clock-img

07.09.2005, 22:12

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz dajem mojemu 9 mesečniku (skoraj), ca 250 ml mleka in 4 žlice kašice in moj princ spi celo noč- brez problemov.

clock-img

07.09.2005, 22:20

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Kot sem že večkrat napisala, so bila pri nas dobesedno prelomna obdobja, ko je bilo potrebno povečati večerje.

Če čaj ne steče rad po grlu, bi morda za ponoči pripravila 100 ml sojinega mleka v posteljico tako, da si lahko sama postreže.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem