cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

L`occitane - gel za prhanje za otroke

clock-img

12.04.2007, 11:10

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Pozdravljene!

Zanima me, če katera pozna njihov otroški gel za prhanje (za telo in laske), ki vsebuje med. Trgovka mi je rekla, da ima na otroke vonj po medu blažilen občutek, da ga imajo otroci radi, zdaj pa me zanimajo dejanske izkušnje. Aja pa še to, ali otrok potem zelo močno diši po medu?

Lp

clock-img

12.04.2007, 11:23

clock-img

April

pencil-img

5459

Mi ga imamo za umivanje lask in za kopanje. Men je ok, nima pa vseen tok močnega vonja, da bi otrok po medu dišal.user posted image

clock-img

12.04.2007, 19:21

clock-img

Anonimen

Hm, meni tamala še tri dni po medu diši.user posted image  No, laski definitivno. Ampak mi je super, tamala se pa tudi ne pritožuje.

clock-img

13.04.2007, 07:43

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Tašonka - se pravi, da lepo diši?

lp

clock-img

13.04.2007, 22:23

clock-img

Anonimen

Ja, meni ful lepo diši.user posted image

clock-img

13.04.2007, 22:25

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Tanajboljsi je..user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

16.04.2007, 09:27

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Sem malega včeraj z njim umila in je cela kopalnica dišala. Pa tako prijetno masten je, ko ga nanašaš na telo. Je še mali prav čudno po sebi pogledal, kaj neki počnem z njim. Glave mu pa še nisem prala, saj je bil cel teden bolan, ampak mislim, da bom prav tako zadovoljna.

No, kljub visoki ceni, ena stvari, za katero mi ni žal denarja.

Lp

clock-img

16.04.2007, 11:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

No, kljub visoki ceni, ena stvari, za katero mi ni žal denarja.

Tudi meni ne. Pa itak se ga tako malo porabi. Sem bila res presenečena. Ker ponavadi meni ne rata malo porabit teh stvari, pa če še tako "reklamirajo", da se res ne porabi veliko, tole se pa tako čudovito razmaže in speni, da imaš za zelo dolgo in potem cena ni več tako visoka.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem