za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o piškotnih
IŠČI
Išči med članki, videi, na forumu...
PODROBNO
Kje iskati?
PRIJAVI SE
VČLANI SE
Prijavi se
Uporabnik:
Geslo:
Pozabljeno geslo?
Včlani se
ali
Izberi vzdevek:
E-mail:
Vnesi geslo
Potrdi geslo
S prijavo potrjujete, da ste prebrali naše Splošne pogoje uporabe portala, vključno s Pravili uporabe piškotkov, in z njimi v celoti soglašate. POTRDI
Prosim za pomoč pri pripravi kuskusa - kaj kombinirati? Zelenjavo, mleko?
mso _____________________________...vox populi...
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Prosim za pomoč pri pripravi kuskusa - kaj kombinirati? Zelenjavo, mleko?
Hvala
Ja, meso ali zelenjavo. Čeprav sem ga jaz zadnjič naredila s sadjem in ga je slastno pojedel.
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Ja, meso ali zelenjavo. Čeprav sem ga jaz zadnjič naredila s sadjem in ga je slastno pojedel.
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 men je ful dobra priloga, ce prej malce na olju zmehcam rdeco papriko i v to zmesam kuskus. njami.
Jst ga skuham, potem pa iz zelenjave (in meska) nardim omakco, tko da jo spasiram in dam h kuskusu. Delaš kot z rižem...sam da je način mal drugačen. _____________________________Sasa84
Od katerega meseca pa se lahko začne dajat kuskus?
Suzikaa, ko začneš z glutenom.
Kus kus z zelenjavo in mesom. LP mojca _____________________________Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.
Jaz tudi dajem zraven zelenjave in/ali mesa, ker ga ima za kosilo. S sadjem pa še nisem probala, je pa dobra ideja
Ileus hvala!! Jutri ga dobi s sadjem Meni je to full dobro, upam, da bo tudi njej
Mi ga jemo tudi z mlekom. Sploh če ostane ga za večerjo zmešamo z mlekom in je zelo dobro.
Mi ga nimamo radi sploh
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tud...
Prosti čas
Približuje se Valentinovo, zato smo na našem Facebooku povprašali starše, kaj bodo podarili svoji...
Družina
Rezultati žreba - JANUAR Ringarajini darilni paketi
Nagrajenci
Svetovni dan boja proti raku je priložnost za ozaveščanje o preprečevanju in zgodnjem odkrivanju ...
Zdravje in nega
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!