cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kuponček

clock-img

14.12.2007, 17:37

clock-img

gumbek

pencil-img

298

Ali ima katera pralni stroj gorenje WA64163 ki je še v garanciji in bi mi lahko odstopila en kuponček  za uveljavitev garancije.

Hvala 100x

Firbec sem!

clock-img

14.12.2007, 23:37

clock-img

Anonimen

Jaz ga imam. Sem imela ravno danes servis in mi ni dobro popravil, tako da pride še enkrat. Če mi ne bo vzel še enega kupončka ti ga lahko odstopim. Sicer pa a ni ta stroj šele nekje dve leti na trgu. Torej važno da imaš garancijo  - račun in tisti list, ki si ga sigurno zraven dobila. Ne vem no.
A te lahko vprašam kaj je narobe pri tvojem stroju? Men je celo elektroniko zamenjal, zdaj pa je ugotovil (ko sem ga takoj po servisu še enkrat klicala, ker je še vedno ropotalo), da je šla še zgornja pumpa. Poleg tega pa mi je zelo slabo popravil in se mi zdaj še vrata ne odprejo. Je rekel naj jih pa ročno odpiram user posted image , mislim user posted image . Torej sva na vezi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem