cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kuhinje Panles

clock-img

20.05.2006, 23:10

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Pozna katera? Kje ste kupi kuhinjo in koliko je bila cca cena?

Gospa sem.

clock-img

21.05.2006, 11:45

clock-img

lex

pencil-img

6532

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Če misliš Panles Škofja loka. jaz jo imam in sem dala za njo pol manj kot bi dala za Gorensko. Kupla pa sem jo pri nas na Koroškem v Dravogradu. Za mojo sem odštela 450 tisoč z pultom in stensko oblogo vred, aja plust okrasne letvice in rjave stranske police. Za Gorensko bi dala okoli 850 tisoč, v Sponi pa 680 tisoč.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

21.05.2006, 20:34

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Lex, sem si jih oglledala in so res vrhunske kuhinje. Kvalitetne. Si zadovoljna?

Gospa sem.

clock-img

24.05.2006, 17:33

clock-img

monja79

pencil-img

215

Mi smo jih gledali v Panles Celje. Upam, da je to ista firma. Imajo res dobre kuhinje in cenovno zelo ugodneuser posted image user posted image user posted image .  Je pa res, da je zgornja plast folija in ne furnir, ampak kljub temu zelo lepo izdelano, faj izgleda in zelo praktične. Pa še prodajalci se res potrudijo in svetujejo.
Ker smo ravno v fazi nakupa kuhinje, smo jih zelo veliko pregledali in se mi zdi pri Panlesu razmerje med ceno in kvaliteto uredu in pošteno. Za nakup njihove kuhinje pa se žal nismo mogli odločiti, ker imamo tako zelo specifično kuhinjo, da enostavno ni šlo. Mi je kar malo žal, ker bomo sedaj plačali več, pa ne vem, če bo toliko boljša kuhinjauser posted image .

clock-img

24.05.2006, 18:17

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Oj. Seven, ti si že bila v njihovem salonu? Imajo kaj takšnega: http://www.gorenje.si/kuhinje-tradicionalne?id=222&p=3 
http://www.gorenje.si/kuhinje-druzinske?id=221&p=1  v beli barvi ali vanilija ali rumeni
http://www.gorenje.si/kuhinje-druzinske?id=221&p=7 
???

clock-img

24.05.2006, 18:25

clock-img

mika

pencil-img

6485

Mehurčica,za  kuhinjo od Gorenja, beljen hrast, sem dobila v marlesu(gorenje) predračun 1 200 000,00. Zdi se mi malo prevečuser posted image . marlesove so baje bolj ugodne. Po slikah na netu zgledajo lepo, v živo pa užas.

A lahko napiše katera spletno stran od panles, ker to kar se je men odprlo so grde kuhinjeuser posted image

meni so všeč kuhinje Alno, samo cene so pa take.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.05.2006, 18:34

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

O šit! To je res dosti. Mi bomo imeli sicer bolj majhno kuhinjo, ampak vseeno. Iz Ikee ena mi je itak bila najbolj všeč, apak tisto morem pa pol vozit in najtm enga da zmontira. Na tej strani od Panlesa pa res zgleda vse čudno. Mogoče je kak drug homepage še...user posted image

clock-img

26.05.2006, 12:03

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Mehurcica. Panles kuhinje so ful cenejse, kvalutetno zelo primerljive z Gorenjem. Tisti home page ni nic. Pa se ful so prijazni in znajo svetovati. Niso naduti in ne kasirajo mastnih dnarjev za izris. Kamorkoli namrec prides, ti zaracunajo izris kuhinje 5000 sit. Lahko gremo skupaj enkrat tja. Jaz bi tam imela eno belo, visoki sijaj. Imajo pa ta stil tudi. Edino kar je je to, da imajo mogoce 10 kuhinj in je bolj mala izbira. Ce ti je pa kaksna od tistih vsec, si pa itak na konju!

Gospa sem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem