cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kuhanje AM?

clock-img

03.10.2010, 22:21

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Stari smo 6,5 m in počasi uvajamo GH. Zanima me kako otročkom pripravljate gres in podobne kuhane mlečne zadeve, če še ne uporabljate KM. Ali se AM lahko tudi kuha?

clock-img

03.10.2010, 22:54

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ne, se ne kuha.
Kupiš kašice, ki se delajo z vodo, notri pa je že AM.

clock-img

03.10.2010, 23:01

clock-img

kalypso

pencil-img

354

takole je bilo meni rečeno od P:
AM se NIKOLI ne kuha, gres in mlečni riž pa naj skuham najprej na vodi in potem primešam AM... jaz gres npr. delam čist normalno, skuham ga na vodi, da je fajn gost, malo ga sladkam, potem pa prilijem AM, dodam kakšno žličko sadne kašice ali pa ga posujem s čokolado v prahu. enako narediš z rižem.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

clock-img

05.10.2010, 10:24

clock-img

aner

pencil-img

17

mene pa zanima, zakaj se am naj ne bi kuhalo? A je kaj nevarno. Jaz sem mu ga zadnjič prevrela, da sem naredila polento. Verjetno bi se že pokazalo, če bi bilo kaj narobe?

clock-img

05.10.2010, 10:25

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: aner

mene pa zanima, zakaj se am naj ne bi kuhalo? A je kaj nevarno. Jaz sem mu ga zadnjič prevrela, da sem naredila polento. Verjetno bi se že pokazalo, če bi bilo kaj narobe?

Skuhaj polento na vodi, in sicer bolj na gosto, potem pa vmešaj AM.

clock-img

05.10.2010, 12:01

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

s pregrevanjem AM unicujes tiste stvari, ki naj bi jih otrok dobival s tem mlekom
da ne gremo prevec v podrobnosti - spreminjas molekule v mleku

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem