cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krvomočnica

clock-img

18.06.2013, 22:04

clock-img

Endri

pencil-img

76

Zdravo! Zanima me kakšne izkušnje imate s krvomočnico, tiste, ki ste jo pile. Ali ste imele kaj uspeha? Po kolikem času vam je uspelo zanositi?

clock-img

19.06.2013, 19:36

clock-img

snika

pencil-img

297

Jaz sem jo pila pol leta nazaj, oziroma sva jo pila oba zvečer. Žal neuspešno.
Nato pa sem jo pila tudi prejšnji cikelj, tudi žal neuspešno, tudi M je bila prvi dan zelo obilna z veliko koščki strdki al kar koli je že tisto.

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

clock-img

21.06.2013, 08:11

clock-img

robika

pencil-img

290

Zdravo midva sva jo pila,menstruacija je bila grozna,po treh mesecih ni blo rezultata,potem pa sem nabavila homeopatske tablete agnuscactus iz avstrije in sem zanosila v dveh mesecih

Srečno!

clock-img

21.06.2013, 08:27

clock-img

dekca

pencil-img

257

Agnuscactus je navadna konopljika oziroma vitex, preden se bo kateri zazdelo, da mora nujno od nevemkje naročiti zadevo. Ravno tako kot krvomočnica pomaga uravnavati menstrualni ciklus.

clock-img

21.06.2013, 08:32

clock-img

dekca

pencil-img

257

Je pa res, da zadevo dobiš pri nas bolj težko, v ITA in A pa skoraj v vsaki lekarni.
Tu je še nekaj na temo kapljic, ki vsebujejo vitex:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,6891874

clock-img

21.06.2013, 10:22

clock-img

robika

pencil-img

290

Ja maš prav ampak v ceni je velika razlika,tudi jaz sem imela te kapljice pa ni blo haska pa še okus ni ne vem kaj,no za poskusit je mogoče pa uspe!

clock-img

21.06.2013, 14:02

clock-img

dekca

pencil-img

257

Saj mene te kapljice niso uspele prepričati...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem