writing-img

Krvavitev v sedmem tednu

clock-img

12.03.2008, 10:54

clock-img

Minkica

pencil-img

1

Pozdravljene,
sem v sedmem tednu nosečnosti in mi grozi splav. V soboto sem začela malo krvaveti a krvavim še danes. Ginekolog je opravil pregled in ugotovil, da je kar precej krvi a s plodom je vse dobro, dobro vidno je bilo tudi utripajoče srce. Le v rasti zaostaja za približno  deset dni. Predpisal mi je terapijo z Dabrostonom (3krat na dan po eno tableto) in Buscopanom (tudi trikrat na dan po eno tableto). A to ni vse. Doma ima 15 mesečnega fanta, ki se še vdno rad doji vsaj 3 krat na dan. Ginekologu sem to pozabila omeniti, v navodilih Dabrostona pa piše, da ob jemanju tablet dojenje odsvetujejo. Kaj naj storim? Je to res lahko tako nevarno? Je imela še katera podobne težave?

In koliko vas je ob krvavitvah v zgodnji nosečnosti donosilo in rodilo zdrave otroke?

LP
Minkica

clock-img

12.03.2008, 13:27

clock-img

Samrela

pencil-img

217

Glede krvavitve ti lahko povem, da  sem jaz začela krvaveti v 7 tednu in se plodek  na žalost ni obdržal. Ampak zate to ni pomembno, ker bo lahko čisto obratno. Povedati hočem nekaj drugega... če s plodom ni kaj v redu se bo nosečnost verjetno končala, če  pa je v redu in je za krvavitev vzrok nekje drugje boš lahko donosila ZDRAVEGA otroka. Tako, da ne se preveč obremenjevat. Glede tablet in dojenja pa ne vem...pozanimaj se pri zdravniku.
Srečno!

clock-img

12.03.2008, 14:11

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Za tablete in dojenje ne vem. Pokliči G. Jaz sem tudi zgodaj začela krvaveti, pa sem sedaj v 31 tednu.
Srečno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

12.03.2008, 16:21

clock-img

Anonimen

Jaz sem v prvi in drugi nosečnosti krvavela okoli šestega in sedmega tedna, na žalost sem obakrat spontano splavila. Je pa tako, kot so že predhodnice napisale - narava sama poskrbi.
Za dojenje pa ne vem.

Srečno in držim pesti, da bo vse ok.user posted image

clock-img

12.03.2008, 18:34

clock-img

stellam

pencil-img

114

koliko jaz vem naj ne bi dojila v nosečnosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem