cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krvavitev sredi ciklusa

clock-img

02.07.2016, 11:22

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

s partnerjem si želiva novega naraščaja, a se je ta mesec nepričakovano pojavila krvavitev sredi ciklusa. Prejšnji mesec normalno menstruacija, slab teden po koncu menstruacije pa rjav izcedek, rahla krvavitev in sedaj že 3. dan krvavitev, ki je na prvi pogled enaka menstruaciji. Priznam, da me je tole vrglo s tira in tudi malo prestrašilo, saj se mi je to zgodilo prvič. Je imela katera podobne težave? Saj vem, da je težko ugibat, kaj bi lahko bilo in moj namen je takoj v ponedeljek poklicat svojega ginekologa, a me vseeno zanima...

Lepo soboto.

clock-img

02.07.2016, 18:12

clock-img

sončektvoj

pencil-img

172

Pozdravljena

Definitivno je dobro poklicati ginekologa, če ne druga da te pomiri. Ko začnemo delati na dojenčku, se ciklus pogosto malo zmeša. Lahko pa pride do rahle krvavitve tudi med ovulacijo. Včasih poči kakšna cista in lahko zakrvaviš. V vsakem primeru pa je najbolje poklicat ginekologa in povprašat. Če bi se začeli kakšni močni krči ali visoka vročina pa k dežurnemu.

Najverjetneje pa ni nič hujšega. Vso srečo in en sooonček :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem