cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krvavitev pred abrozijo

clock-img

22.07.2005, 14:31

clock-img

zalla

pencil-img

5

Pozdravljene! Sem v močnih dvomih, zato prosim za pomoč. V sredo sem bila na pregledu v ptujski bolnišnici. G. me je dal na čiščenje, češ, da je plod odmrl. Na čiščenje bi morala danes. Sem pa šla včeraj po drugo mnenje na Fontano. G. mi je naredil ultrazvok, ter rekel,naj ne grem na čiščenje, ampak naj počakam, ter me naročil za kontrolni pregled v torek. Sedaj pa moje vprašanje: ali ste, tiste, ki ste bile na abraziji pred tem kaj krvavele ali ste imele bilokakšne bolečine? Meni nanmreč ni čisto nič, razen utrujenosti, povečanih prsi, ter zadnjih 3 dni slabosti. To pa so tako znaki nosečnosti. Na izvidu ginekologa iz Fontane piše: "V uterusu GO, v njem so vidni obrisi rumenjakovega mehurčka - premer je 6,2 cm, ploda ne vidim!" A je imela katera isti problem? Kaj lahko pričakujem? pa še to: noseča sem 8 tednov!!
Hvala za nasvete!!
Zalla

clock-img

22.07.2005, 17:13

clock-img

dadica

pencil-img

556

marca sem imela odmrtje ploda,brez krvavitev in bolečin,enostavno ni bilo srčka(plod je bil viden),sedaj ko sem pa drugič noseča sem bila UZ v 6 tednu in se je že videl plod in srček.Jaz želim da je steboj vse ok,ampak mislim da je boljše da greš čimprej na čisčenje in da naslednji mesec poskusiš dalje,meni je uspelo po prvi M.
Držim pesti za tebe

clock-img

22.07.2005, 18:52

clock-img

Anonimen

Zalla, počakaj!
Mislim, da je Gina nekoč pisala, da so jo tudi poslali na čiščenje, pa ni hotela iti, in je lepo donosila svojega otročička.

Verjetno je takih primerov sicer zelo malo, ampak kljub temu, jaz bi na tvojem mestu počakala do torka.

clock-img

22.07.2005, 22:42

clock-img

lol

pencil-img

533

Tudi mene je G poslal na čiščenje,pa sem počakala (nisem imela poguma da bi šla )pa imam sedaj doma 11 mesečnega fantka.Če boš v tem času začela močno krvaveti moraš pa takoj na kliniko..

clock-img

23.07.2005, 22:08

clock-img

Anja

pencil-img

447

Zalla!

Bom rekla samo to, da drzim pesti zate in tvojo pikico :)

Vem pa katera si ker sva sedeli skupaj v cakalnici :)
Enga :pujs: za sreco!

anja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem