cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krvavitev po punkciji

clock-img

25.03.2014, 07:41

clock-img

tara.81

pencil-img

482

Punce pozdravljene...

prejšnji teden v sredo sem imela punkcijo. Cel čas od takrat sem rahlo krvavela, čisto malo je bilo na WC papirju in še to ne vedno. Včeraj sem to tudi povedala v MB in niso kaj dosti komentirali. Zdaj sem bila pa na WCju in je bila kravitev že taka kot je pri user posted image . Boli me ne nič, jemljem dabroston redno 3x na dan. A je možno, da je že user posted image ? A je imela katera tako izkušnjo?user posted image user posted image

clock-img

25.03.2014, 08:15

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

tara- jaz bi poklicala v mb in povedala koliko je že sedaj krvavitve, ker nisi preveč krvavela, niso nič rekli, ker to je normalno, če je pa dosti krva vitve, pa se pejdi pokazati, ker ti si imela težko punkcijo, veliko celic, ni to za telo kar tako.pa čestitke za celice in zarodke, naj bo uspešno pomladi.srečno

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

25.03.2014, 09:29

clock-img

limonca*

pencil-img

452

Če se ne motim, ti ne boš imela ETja ta mesec, kajne? Zakaj pa potem jemlješ dabroston?
Jaz nisem nič jemala, ko nisem imela ET in je M prišla 7 dan po punkciji.

clock-img

25.03.2014, 10:21

clock-img

tara.81

pencil-img

482

Ja, limonca ne bom imela ETja, rekli so, da ker jajčniki po punkciji ne delujejo normalno, da ga moram vseeno jemati 10 dni, pa tudi da ne bo dvomov kaj je kakšna krvavitev (ali je krvavitev zaradi punkcije ali zaradi user posted image ). Sam vseeno ne vem zdaj pri čem sem...user posted image . Ko sem jemala Prometrium nisem nikoli krvavela med samim jemanjem, šele po tem, ko sem ga nehala jemat je prišlo do krvavitve.

Za enkrat sem jim mail poslala. Če ne bo odgovora jih potem popoldne pokličem.

clock-img

25.03.2014, 10:48

clock-img

tara.81

pencil-img

482

So me klicali iz MB user posted image user posted image , kapo dol. Res takega odnosa ne dobiš povsod!!! Mi je rekla sestra, da dokler nimam težav, kot so bolečine, otrdel trebuh, da je vse ok. Če bi pa čutila, da je karkoli narobe naj se grem takoj pokazat k zdravniku. Sem pomirjena user posted image

clock-img

26.03.2014, 09:15

clock-img

limonca*

pencil-img

452

Tudi men jemanjem progesterona (utrogestan,....) lahko dobiš M oz. vsaj krvave izcedke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem