cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krvavice?

clock-img

10.11.2005, 13:17

clock-img

total

pencil-img

4453

Danes sem se spomnila na njih in bi jih ful jedla,pa zraven zelje in matevž,men je to zelo dobrouser posted image ,sam ne vem če so že v trgovinah ali mesnicah?

clock-img

10.11.2005, 13:21

clock-img

Anonimen

So, samo za dieto nikakor niso primerne, ker so mešanica škroba in beljakovin.user posted image

clock-img

10.11.2005, 13:22

clock-img

Anonimen

Ravno prejšnji teden sem jih videla v reklami za Tuš  tako, da mislim, da bi jih že morali imeti.

clock-img

10.11.2005, 13:22

clock-img

Anonimen

Jaz ti ne znam povedat, ce je ze sezona za krvavice. Ce jih uspes nabavit, ti ze zdaj zazelim dober tek!!!!

Komaj cakam, da se preselim v Slovenijo, pogresam domace slovenske jedi, njam njam!!!!!

clock-img

10.11.2005, 13:24

clock-img

Anonimen

sej so cel let

clock-img

10.11.2005, 13:27

clock-img

Anonimen

Joj, Lara, pa daj že to grozno sliko zamenjaj!user posted image

clock-img

10.11.2005, 13:29

clock-img

total

pencil-img

4453

Splišni sem glih prej pisala,kuk ta teden biksam,tako da če bom jih nabavila,mater se bom jih nažrla,dieta en dan gor ali doluser posted image .

clock-img

10.11.2005, 13:39

clock-img

Anonimen

zakaj sploišni grozno? men je pa ful dobra..to je s kredo narisana tisa :)

dons sem zvedla od mat da je en tvoj žlahtnik spal v istem košku k js, pa tisa, pa še nasledn bo :)

clock-img

10.11.2005, 17:23

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Seveda so že, mi smo jih pred ca. 2 tednoma jedli. Res dobra stvar, še naš ta najmanjši se je glede količine pojedenega, s tem strinjal.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

10.11.2005, 18:50

clock-img

Ines.

pencil-img

299

Ja, v Mercatorju sem jih ravno včeraj videla. Jest pa čakam na domače, z mamine domačije. Njami, še en mesec, pa se bodo pujski klali. user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2005, 18:55

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Krvavice so mnjami. Ampak pujske klali?user posted image Tega pa raj ne slišm. Raj samo pojem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem