cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kruljenje in pretakanje

clock-img

18.12.2008, 16:25

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Pozdravljene,  drage nosečke mene pa zanima ali še kateri tako glasno kruli in se pretaka po želodcu... meni namreč ob ravno ob neprimernih trenutkih. In vedno ko sem sita.
Danes sem bila pri zdravniku in v čakalnici se je začel moj buši tako glasno oglašati, da so vsi vame pogledali... in to je trajalo in trajalo v čakalnici pa kot zakleto čista tišina, tako da so vsi morali poslušati arije mojega želodcauser posted image

clock-img

18.12.2008, 18:14

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Ja se mi je dogajalo,pa sm pol zmer zakašlala da se ni slišal,kaouser posted image user posted image ,folk me je pa prou čudn gleduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

clock-img

18.12.2008, 19:39

clock-img

megamami

pencil-img

13

čao.že tretjič bom mama ampak takega kruljenja in pretakanja kot ga doživljam v tej nosečnosti se od prvih dveh ne spomnim.lahko sem še tako sita pa mi vseeno kruli in zna biti prav nerodno,ker ves čas delam z ljudmi.

clock-img

10.05.2020, 08:17

clock-img

Iris93

pencil-img

3

Meni se pretaka in oglaša že tri dni, ne glede na to ali sem lačna ali sita. Ko se ponoči zbudim, ga tudi poslušam. Grozno je.. 😁

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem