cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krti

clock-img

13.03.2007, 11:35

clock-img

maretek

pencil-img

37

Že dve leti imamo na zelenici krta, pa ga nisva utegnila pregnati. Poskušala sva z vsemi mogočimi stvarmi, ampak krtu je tako všeč, da si ne da motiti, celo množil se je. Po moje jih je sedaj že za celo družino, saj so čez zimo iz zelenice naredili...da ne rečem kaj. Zelenica ni več trava, ampak krtina pri krtini.
Ali poznate kakšno uspešno metodo, da to nadlogo končno preženemo iz vrta? Ne mi pisati, da so krti koristne živali in .... Ko pogledam, kar je ostalo od zelenice, bi se zjokala.

clock-img

13.03.2007, 11:42

clock-img

Anonimen

Krti so koristne živalce,ki rahljajo zemljouser posted image
Najbolj zanesljiv način,da jih preženeš je ta:prazne steklenice do vratu zakoplji v zemljo.Ko veter piha čez odprtine steklenice,se s tem povzročena nihanja razširijo v tleh in preplašijo krte,ki imajo zelo izostren sluh.

Potem grejo pa k sosedom user posted image user posted image

clock-img

13.03.2007, 12:18

clock-img

Ines.

pencil-img

299

Pri nas je bilo najučinkovitejše sredstvo naša mačka. Poleg krtov polovi tudi vso ostalo golazen (miške, voluharje,...).

Zdravi otroci, srečna mamica.

clock-img

13.03.2007, 14:39

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Sem ravno danes hotela zastaviti enako vprašanje, ampak jst ne bi rada, da bi se krtu kej zgodilo, tako, da mačke odpadejo, bom pa poskusila tole z steklenicami, ker okoli je ogromna travniška površina, samo da se za ene 10 m prestavi, pa bo superuser posted image

lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem