cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krst skoraj petletnika

clock-img

29.02.2012, 10:27

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

kako poteka? Ga tudi polije po glavi ali kako?

clock-img

29.02.2012, 10:31

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

ja... poteka kot vsak krst samo da novokrščenec ni dojenček ampak skoraj petletnik...

potrebuje botra in krstno svečo pa seveda željo (v njegovem primeru še vedno željo staršev), da želi biti krščen in da ga bodo starši vzgajali v krščanskem duhu...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

29.02.2012, 13:34

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

ja... poteka kot vsak krst samo da novokrščenec ni dojenček ampak skoraj petletnik...

potrebuje botra in krstno svečo pa seveda željo (v njegovem primeru še vedno željo staršev), da želi biti krščen in da ga bodo starši vzgajali v krščanskem duhu...

Hvala Izabelina, ampak meni to bolj fizično ni jasno...tako velikega boter dvigne nad tisto zadevščino, da ga lahko po glavi polijejo ali kako?

clock-img

29.02.2012, 13:40

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

kako poteka? Ga tudi polije po glavi ali kako?

Ves poteka enako.

clock-img

29.02.2012, 13:42

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Nihče ga ne dvigne, ampak otrok sam stoji, kar je verjetn čist logično. Sama sm bila krščena pri šestih letih in me nihče ni dvigovaluser posted image

clock-img

29.02.2012, 13:43

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Polije se pa bolj po kapljicah tako,sej manjšega tud ne polijejo tak da bi blo hudo...

clock-img

29.02.2012, 14:49

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

No, ja to vem, da ga glih ne zalije s šlauhom, ampak nisem še videla večjega otroka pri krstu... Hvala punce. Bomo videli, če bo mali držal glih glavo... user posted image

clock-img

29.02.2012, 15:29

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

pri petih letih je že dovolj velik in razumen, da mu razložiš kaj ga čaka, a ne?

clock-img

29.02.2012, 16:04

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

pri petih letih je že dovolj velik in razumen, da mu razložiš kaj ga čaka, a ne?

Ja itak, da je. Je pa tudi že dovolj velik, da ima svojo voljo in silit ga ne mislim...

clock-img

29.02.2012, 16:33

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Nihče ga ne dvigne, ampak otrok sam stoji, kar je verjetn čist logično. Sama sm bila krščena pri šestih letih in me nihče ni dvigovaluser posted image

ja, večji otroci stojijo afaik. stoji, se skloni, da glavo postrani in mu duhovnik blagoslovljeno vodo polije čez čelo.

clock-img

29.02.2012, 17:01

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Točno tako, kot je napisala mateyka user posted image
Jaz sem bila krščena pri 23.letih in bi me tudi malo težko dvignili user posted image , zato je tudi potekalo tako.

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

29.02.2012, 17:37

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ja, večji otroci stojijo afaik. stoji, se skloni, da glavo postrani in mu duhovnik blagoslovljeno vodo polije čez čelo.

Hvala mateyka, to sem hotela vedet. user posted image

clock-img

06.03.2012, 09:22

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Hvala mateyka, to sem hotela vedet. user posted image

Mož se je krstil, ko je bil čez 40 let star in ga niso nič polili, je škof namočil prste in se dotaknil čela (mislim da križ nariše). Sina smo krstili pri 2,5 letih in ga tudi niso polili, se je tudi le z mokrimi prsti dotaknil čela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem