cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krst

clock-img

13.10.2004, 21:36

clock-img

lorelei

pencil-img

263

Ojla!

Mi lahko katera pomaga? Naslednji teden imamo krst, pa še nimam oblekice za sineka. Pri nas na Primorskem se ne dobi nič, zato grem naslednji teden v Ljubljano, tam pa bolj slabo poznam ponudbo. Mi lahko kaj svetujete?

Lp, :sloncek:

clock-img

13.10.2004, 21:41

clock-img

Nataša R.

pencil-img

238

Naša babi je Luko kupila v Arielu celo obleko ( hlače, srajca z metujčkom, suknjič ). In mi je zelo všeč.

clock-img

13.10.2004, 21:46

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Mi smo šli pa v Kranj,Merkator center trgovina Biba.

:muca:

clock-img

13.10.2004, 22:34

clock-img

M&P

pencil-img

433

V Baby centru imajo tudi nekaj!

lp, :rozica:

clock-img

14.10.2004, 07:56

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem svojemu kupila v baby centru komplet od schiesserja..karirasto modro srajcko, hlace in jaknico :)

clock-img

14.10.2004, 09:24

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Mi smo rabili za 03.10.,iskala sem 14 dni prej in so mi v Baby centru kazali samo oblekice s kratkimi rokavi!

clock-img

14.10.2004, 21:33

clock-img

lorelei

pencil-img

263

Hvala - upam, da bom našla kaj primernega. Verjetno pa bo treba že kar jakno, če ne celo bundo. Pa smo upali, da bo še kaj lepega vremena.

Pozdravček, Lorelei

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem