cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krompir v pečici

clock-img

03.03.2013, 21:53

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Cel krompir, neolupljen - s čim ga napolnite?

clock-img

05.03.2013, 11:31

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

z ničemer. pečen krompir je najboljši zmetan zunaj v žerjavico. ko je pečen, ga razpoloviš in počeš premažeš zaseko :)

clock-img

07.03.2013, 05:36

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

z ničemer. pečen krompir je najboljši zmetan zunaj v žerjavico. ko je pečen, ga razpoloviš in počeš premažeš zaseko :)

Se strinjam.

Enkrat sem ga polnila z izdolbeno sredico, malo zaseke, narezana šunka in nariban parmezan sir. Pa še po vrhu posula sir. Sam je res bilo glih 1x v življenjuuser posted image . saj ni bilo slabo, ampak nekak nisem ljubitelj krompirja

clock-img

07.03.2013, 09:00

clock-img

caramel

pencil-img

254

V pečici mi je najboljši zarezan na pol cm rezine, premazan z mešanico olivnega olja (ali stopljenega masla), soli in popra, v zareze pa zataknem rezine česna ali slanine, super pa je tudi samo posut z solnim cvetom. Če paše k glavni jedi, dodam tudi kakšne druge začimbe (rdeča paprika, timija, koriander...).

Polnila ga pa še nikoli nisem...

clock-img

07.03.2013, 09:05

clock-img

kokosh

pencil-img

524

Olupljen, narezan na pol cm debele kolobarje, polit z oljčnim oljem, posoljen in posut s ščepcem rožmarina.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem