writing-img

Krk - kamp Glavotok

clock-img

21.03.2008, 13:10

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Je bila katera? Kako je tam? 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

21.03.2008, 13:40

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

zeeeelo urejen in lep kamp, veliko sence...v sanitarjih diši (Midva sva bila čez morje na Cresu v kempu pa sva se s čolnom včasih kar v Glavotok pripeljala v kopalnicouser posted image ...sploh jst na WC). Plaža je pa bolj tako..veliko skal in majhen peščen zalivček ki je v sezoni zelo oblegan. Imajo pa tudi lastno čistilno napravo za odplake. user posted image  Pa tudi cena se mi ni zdela pretirana
P

clock-img

21.03.2008, 13:45

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

A med temi skalami pa nič kakšnih mini peščenih zalivčkov?
Sicer grem pogledat v živo te dni, ampak je vsaka izkušnja dobrodošlauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

21.03.2008, 14:41

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

kolikor se jst spomnem niti ne...mal je blo neki zabetonirano. Pa na sprehode nimaš kam deleč za hodit...samo do vasi glavotok kjer je tudi trgovina...vse ostalo je pa daleč...ampak čistoča kampa pa res....še danes ne morem pozabit kok je dišalo na WCuuser posted image

clock-img

25.03.2008, 23:02

clock-img

laruska

pencil-img

53

Midva sva do predlani hodila tja med vikendom, ker je blizu, pa še tisto kar je meni pomembno, da najdeš kak kotiček zase. Res je, da sva hodila recimo od maja do začetka julija, ker potem je pa taka gužva, da tudi placa za tisti mali šotorček nisva našla. Lansko leto nisva hodila, ker je bila najina zvezdica še premala za vikendaške morske dogodivščine, ampak letos pa upam, da se odpravimo spet kak vikend. Peščenih zalivčkov res ni. V kampu se mi zdi, da je neki zabetonirane plaže (u bistvu sploh ne vem, ker se nikol ne kopava tam), malo izven kampa, kjer je bolj samota pa je skalnata plaža. Aja zdej me je prešinilo, da se tu pa tam najde kakšen prodnat zaliv, kako pa je z gužvo tam, pa ne vem. U glavnem majhen kamp, urejen, čist, veliko stalnih prikolic, super za čez vikend.

clock-img

26.03.2008, 15:16

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Pa še moje mnenje:

S kolegi smo se enkrat odpravli tja ( ko še nismo imeli malčkov, seveda) pa smo bili zelo razočarani.

V kampu ni neke ravnine in  fajnega prostora za postavit šotor, nad čistočo stranišč pa smo bili tudi mi navdušeni. Ko smo si ogledali plažo pa smo samo spakirali in šli iskat drgo mesto, ker ni bila po našem okusu, same skale...divja plaža, pa en mali konec betonirane plaže.

Za piko na i, pa smo naleteli še na neprijazno osebje.

Kako je sedaj tam, pa ne vem...ker to je sedaj 3 leta nazaj.

Sporoči , če boš šla tja, kako je sedaj.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem