cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krk

clock-img

11.01.2008, 17:15

clock-img

Anonimen

Spet jaz. Mi iskalnik nic ne najde, tko da moram odpret novo temo. Zanima me predvsem Punat, ker v Baški nisem nasla nic, kjer so psi dovoljeni oz. mi ni bilo nic vsec.

Zanimajo me iste stvari kot za Barbarigo - kaksna je plaza (skale/kamencki), cistost morja, senca na plazi in kje so fajn plaze, po moznosti s senco in cim manj obljudene - zaradi psa.

Aha, apartma je 900m od plaze, 7km je do Baske in 7km do Krka, cca; nima klime, ampak je pa lepo opremljen pa itak - dovolijo pse, pa 50kv.m ima.

Tkole pa zgleda iz dnevnega prostora:
user posted image

clock-img

11.01.2008, 21:59

clock-img

Hans

pencil-img

501

Mi smo bili že večkrat na morju v Punatu in nam je zelo všeč, poleg obljudenih plaž imaš tudi take bolj divje, za nudisate, za pse, za amotarje, pa tud za tiste, ki imajo radi betonsko plažo, pa pažo iz kamenčkov. Baška je tud blizu, pa Stara baška z super vodo tud. Probajte. Pa tu je še mesto Krk, Malinska, vse na razmiku 40 km.
Sicer pa je PUnat zelo urejeno mesto.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

15.01.2008, 16:06

clock-img

Anonimen

Kaj pa Malinska, Baska, Vantacici, Šilo ... se mi zdi, da smo v te kraje poslala poizvedbe user posted image

LP

clock-img

15.01.2008, 17:07

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Nam je bilo v Baški lepo in se bomo gotovo še letos tja vrnili za nekaj dni.

clock-img

15.01.2008, 22:10

clock-img

Anonimen

Kaj pa Njivice? 99% verjetno gremo tja, ker smo nasli lusten apartma za ugodno ceno .. in ki dovoljuje pse user posted image

clock-img

15.01.2008, 23:25

clock-img

Aneja2003

pencil-img

76

Mi smo sicer stanovali v vasici Pinezići; ampak smo se hodili vsak dan kopat v Njivice....2 krat zaporedoma smo bili....Meni je bilo zelo všeč, naši user posted image pa še bolj... ni peska, ki se ti zarine...user posted image , ampak so taki fajni majhni kamenčki...user posted image

Gneča je sicer bila, ampak se je zmeraj našlo kaj; sence ni, priporočam senčnik...

Nočko!

clock-img

20.01.2008, 13:13

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

punat ni nič posebnega, ja pa res da je majhen in da imaš vse pri roki...na plaži se mi zdi pa da je precejšna gužva, ne vem pa če je kje kakšna bolj samotna, mi smo namreč bili samo v marini. nasplošno meni krk ni najbolj všeč, če že, bi izbrala baško. ampak kot sem že rekla, plaž ne poznam, tako da ne bom preveč pametovala.

clock-img

20.01.2008, 13:25

clock-img

Anonimen

No sej, smo rezervirali v Njivicah, plaze bomo iskali pa bolj "divje", da ne bo pes koga motil (in vresceci in podivjani otroci psa, ker se jih boji). 

clock-img

20.01.2008, 14:21

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

ribicaRR, če hočeš it na bolj divjo plažo greš od centra Njivic mal naprej (pešpot). Tam se najdejo tudi lepi zalivčki.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

20.01.2008, 20:18

clock-img

Anonimen

Zanimajo me iste stvari kot za Barbarigo - kaksna je plaza (skale/kamencki), cistost morja, senca na plazi in kje so fajn plaze, po moznosti s senco in cim manj obljudene - zaradi psa.

V Baski: kamnita, morje fenomalno čisto, pogled s plaže na morje krasen, zna biti pa morje tudi poleti precej hladno. Sence v Baški ni, gneča po 15. juniju velika. Prijetneje zna biti v stari Baški, nudistična plaža.

clock-img

20.01.2008, 21:09

clock-img

Aneja2003

pencil-img

76

V Stari Baški je super... še posebej ti majhni kamenčki...je pa res, da je bolj malo plaže...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem