cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krema za prsi

clock-img

27.01.2010, 11:35

clock-img

julija140

pencil-img

41

Katero kremo priporočate za učvrstitev prsi? Vem, da nobena ne dela čudežev ampak vseeno bi jo kupila. Včasih sem uporabljala od Dove kremo za prsi, zdaj pa je več nikjer ne najdem. Ali morda veste, če še obstaja?

LP

clock-img

27.01.2010, 12:09

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

za ušvrstitev obstaja od Aventa.

clock-img

27.01.2010, 22:51

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Oriflame.

clock-img

28.01.2010, 21:11

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

za ucvrstitev?!?! nikol slisala. ampak, a pomaga? si bo verjetno treba kaj umislit po nosecnosti in dojenju user posted image

clock-img

28.01.2010, 23:30

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Učvrstitev --> da ti čajne vrečke lepše stojijo. user posted image

clock-img

29.01.2010, 07:50

clock-img

bina30

pencil-img

526

Hehehe, ja, čajne vrečke.... Tudi jaz bi rada, da bi moje vrečkice po dveh nosečnostih in 2x dojenju lepo stale, ampak ne vem....a mi lahko razložite KAJ taka krema učvrsti? Kožo ali kaj? ker namreč jaz imam kožo lepo, samo tisto kar je "notri" je tako mehko in dvomim, da bi krema lahko to učvrstila.
Če pa ima katera res dobre izkušnje s kremo, pa z besedo na dan, da poskusim!!!!

clock-img

29.01.2010, 14:11

clock-img

julija140

pencil-img

41

Mogoče sem malo nerodno postavila vprašanje. Učvrsti kožo ja, kaj pa drugega user posted image

clock-img

29.01.2010, 14:13

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: Sonrisa

Učvrstitev --> da ti čajne vrečke lepše stojijo. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

14.02.2010, 14:24

clock-img

s.

pencil-img

639

MI imamo eno odlično....
poglej ZS!

clock-img

14.02.2010, 14:29

clock-img

s.

pencil-img

639

Hej,
danes berem, da iščeš eno kremo za za prsi.

Naša Swissform sen lift je vrhunska- sem jo sporbala in jo zdaj že skozi uporbaljam ( trejo leto).

Preprečuje mlahavost na občutljivih delih telesa ( uporablja se tudi za vratne gube, trebuh in zadnjico ter seveda dekolte), krepi tkivo, ga utrdi in učvrsti.
KOža na tem delu, kjer mažeš postane krepka in elastična ( daje občutek napetosti, kot takrat ko zanosiš- ko ti vse stoji user posted image ).
Vsebuje izvleček hmelja, fitodermin lifting, jojobino olje, lipocare A, sojinie izoflavone, vitamin E.

Če te zanima, mi javi. Stane 22 eur.

Jaz je ne menjam več...user posted image

Lp

Silvija

clock-img

14.02.2010, 16:03

clock-img

mika

pencil-img

6485

s., jaz bi jo tud imela. A mi napišeš kje jo lahk dobim.

Drugače pa tud masaža pomaga. jelenja vaja al nekaj podobnega. Bom poiskala link.

clock-img

18.02.2010, 21:43

clock-img

malania

pencil-img

613

Jaz sem kupila v L'occitanu. Glede na to, da še nisem bila noseča ne morem reči, da sem opazila kakšno razliko. Mam pa majhne user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem